Home TOP NEWS Μαργκάσα: “Χαρούμενος μόνο με τίτλους και διάκριση στην Ευρώπη”

Μαργκάσα: “Χαρούμενος μόνο με τίτλους και διάκριση στην Ευρώπη”

apollon-omonia-tsirio-24 (38)


Ο Ρενάτο Μαργκάσα φιλοξενήθηκε στο τέλος από την PrimeTel και δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει στην ομάδα μας και ήδη είχαν συνάντηση με τη διοίκηση. Ο Πορτογάλος ελπίζει να υπάρξει αίσιο τέλος και να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

«Ήταν δύσκολο να φτιάξουμε ομάδα με τόσες μεταγραφές, αλλά παρολίγο να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά και το Δεκέμβριο είχαμε μεγάλες αλλαγές. Με τα δεδομένα μας πήγαμε καλά, όχι όσο καλά θα θέλαμε, αλλά καλά. Νομίζω είναι σημαντικό να διατηρήσουμε το κορμό, να μείνουμε όσο περισσότεροι γίνεται. 4-5 αλλαγές είναι φυσιολογικές αλλά έχουμε καλή βάση να κάνουμε ομάδα», ανέφερε για τη χρονιά.

Όσον αφορά τον ίδιο και το συμβόλαιο του, είπε: «Θεωρώ πως είμαι σημαντικός για την ομάδα, ζήτησα από το κλαμπ να σεβαστεί την προσφορά μου και τη παρουσία μου 4 χρόνια. Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα, αλλά θέλουμε και οι δύο και νομίζω ότι θα τα βρούμε. Δεν είμαι χαρούμενος φέτος, γιατί θέλω το πρωτάθλημα, το κύπελλο και Ευρώπη. Έδωσα ότι είχα, είμαι στους 3 με τα περισσότερα παιχνίδια αλλά του χρόνου θέλω περισσότερα».

Για τις θέσεις που αγωνίζεται: «Μου αρέσει να παίζω χαφ, αμυντικό χαφ, αλλά και σαν αριστερός μπακ. Ο κόουτς μου έδωσε την ελευθερία να ανεβαίνω να κουβαλώ μπάλα γιατί θεωρεί πως τακτικά είμαι πειθαρχημένος».

Για το ότι δεν σκόραρε φέτος: «Αν θα μας έδινε νίκη κάποιο γκολ μου θα το ήθελα, κατά τα άλλα δεν με νοιάζει που δεν σκόραρα. Το φυλάω για του χρόνου ίσως για την Ευρώπη».