Home TOP NEWS Πάει Βουλγαρία ο Φιλιώτης

Πάει Βουλγαρία ο Φιλιώτης

ElpidwnVsNewn (13) filiotis


Στη Βουλγαρία θα ταξιδέψει τον Ιούνιο ο Ανδρέας Παναγιώτου, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το φιλικό που θα δώσει εκεί με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα της χώρας. Ο Φιλιώτης είναι ο μοναδικός παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τους 20 που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Λούκα Χατζηλούκα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 9 Ιουνίου στο Πράβετς της Βουλγαρίας, με τους διεθνείς να ενσωματώνονται με την Εθνική κάτω των 21 ετών από τις 6 του μήνα.

Πριν το φιλικό παιχνίδι θα προηγηθούν τρεις προπονήσεις επί Κυπριακού εδάφους, ενώ δεν υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στη Βουλγαρία. Η άφιξη των Ελπίδων στη χώρα των Βαλκανίων θα γίνει μια ημέρα πριν την αναμέτρηση, με την αναχώρηση για επιστροφή στην Κύπρο να είναι ορισμένη για μια ημέρα μετά τον αγώνα.

Ο Παναγιώτου αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την Πέμπτη 11 Ιουνίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι στα πλάνα του Κώστα Καϊάφα και καλείται να δουλέψει σκληρά για να πείσει τον Κύπριο τεχνικό να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες.

kypelo-agianapa29-filiotis