Home TOP NEWS Παντού σκάνδαλα, εκτός την Κύπρο!

Παντού σκάνδαλα, εκτός την Κύπρο!

kop-cfa-koutsokoumnis-athoulis


Πλήρης απομυθοποίηση της FIFA και των ιθυνόντων του ποδοσφαίρου γενικότερα. Δεν είναι λίγο πράγμα να συλλαμβάνονται τόσα μεγαλοστελέχη της σε 24 ώρες και να τους απαγγέλλονται τόσο σοβαρές κατηγορίες. Η FIFA πίσω από την οποία κρύβονταν τόσο καιρό διάφοροι, τελικά δεν είναι και τόσο αγία. Και αυτό που αναρωτιέσαι είναι, όταν ακόμα κι αυτούς τους πιάνουν, πως τα καταφέρνουν στην Κύπρο να ξεγλιστράν;

Ρωτάμε, γιατί πριν 2 βράδια, ο κυρ Κωστάκης βγήκε όλο θράσος και περηφάνια να μας πει πως νιώθει δικαιωμένος που δεν στοιχειοθετείται υπόθεση από τις καταγγελίες Παναγή, 6 μήνες μετά από αυτές. Προσέξτε, όχι επειδή δεν ισχύουν όσα είπε, επειδή δε στοιχειοθετούνται! Γιατί οι ηχογραφήσεις που ζωγράφιζαν ξεκάθαρα το τι συνέβαινε, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές στο δικαστήριο!

Ακόμα και τα μεγαλοστελέχη της FIFA πιάνονται στη φάκα. Στην Κύπρο πάντα υπάρχει ένα παραθυράκι στο νόμο να εκμεταλλευτούμε. Και όσο οι μεγάλες ομάδες δεν αντιδρούν σαν τέτοιες, όσο δέχονται να είναι κάτω από το δάκτυλο του κάθε πουθενά, αυτά θα έχουμε. Θα το πούμε ξανά, ο Αύγουστος είναι κοντά. Εκεί θα δούμε ποιοι θέλουν καθαρό ποδόσφαιρο και πόσο το θέλουν.