Home TOP NEWS «Πληρώνουμε κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους σε τιμωρίες»

«Πληρώνουμε κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους σε τιμωρίες»

kaz-derby-apoel9-xristodoulos


Ραδιοφωνικές δηλώσεις στο Σούπερ Σπορ έκανε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μιλώντας για τα πρόστιμα που πληρώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε αντίθεση με άλλους, όπως και τη μάχη για την εξασφάλισης ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Για τις τιμωρίες και τα πρόστιμα: «Μέσω του γηπέδου ο κόσμος μπορεί να εκφράσει την αγανάκτηση του για όλα αυτά που συμβαίνουν. Έχουμε στόχο, πρέπει να είμαστε στην Ευρώπη και καλώ τον κόσμο να είναι εκεί να μας στηρίξει σε πλαίσια αθλητοπρέπειας γιατί εμείς πληρώνουμε κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους σε τιμωρίες. Βγάλαμε στοιχεία και αποδείξεις ότι η τιμωρία που μας έχει επιβληθεί δεν είναι δίκαια».

Για την παραπομπή ή όχι του Αποέλ για τη ρίψη φωτοβολίδας με πιστόλι: «Αμέσως μετά το παιχνίδι με το Αποέλ στο Κύπελλο κάναμε καταγγελία για ρίψη φωτοβολίδας με πιστόλι. Το έχει αναφέρει και ο παρατηρητής. Όταν μια φωτοβολίδα φεύγει από μια κερκίδα και πάει σε άλλη σημαίνει κεκλεισμένων των θυρών και αυτή η καταγγελία δεν παραπέμφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες μας. Προσπαθούμε να διασταυρώσουμε αυτές τις πληροφορίες, Ευχόμαστε να μην είναι σωστές οι δικές μας πληροφορίες και να έχει παραπεμφθεί».

Για τα παιχνίδια που απομένουν: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και προς το τέλος είναι ακόμα πιο καθοριστικά. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το ντέρμπι, έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα όμως είμαστε αισιόδοξοι για τη νίκη. Αν το Αποέλ δεν ξεφεύγει στη βαθμολογία με τον τρόπο που ξέφευγε το Αποέλ όλες οι ομάδες θα ήταν εκεί και θα έλπιζαν όλες για τον τίτλο. Όπως και να έχουν τα πράγματα θα δοθεί μάχη μέχρι τέλους για την Ευρώπη».

Πηγή δηλώσεων: Sport FM