Home TOP NEWS Που κινείται η ΟΜΟΝΟΙΑ;

Που κινείται η ΟΜΟΝΟΙΑ;

mendy1


Οι Μεντί και Εζέ έχουν ήδη βάλει υπογραφή, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του αριστερού ακραίου. Κατά τα φαινόμενα και βάση του τωρινού ρόστερ της, η ομάδα μας θα κάνει άλλες τρεις κινήσεις για μη Κύπριους ποδοσφαιριστές λίστας Α. Και το λέμε έχοντας στο μυαλό τον αριθμό που δικαιούται.

Η κίνηση για επιθετικό είναι σίγουρη, άλλωστε δεν είναι μυστικές οι διαπραγματεύσεις με τον Κίλιαν Σέρινταν. Βέβαιη είναι και η απόκτηση επιτελικού μέσου, που να δίνει ανάσες στον Ασσίς και ενδεχομένως να τον αντικαταστήσει σε ένα χρόνο αν ο μάγος κρεμάσει τα παπούτσια. Απομένει άλλη μια θέση και αυτή λογικά θα αφορά αριστερό μπακ. Αν αυτός θα είναι ο Σκαραμοτζίνο ή κάποιος άλλος θα δούμε.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι προφανώς “δεν θα αποκτηθεί άλλος κεντρικός αμυντικός, ή αμυντικός μέσος;”. Οι πληροφορίες λένε πως για την ώρα, η σκέψη που γίνεται είναι να μην αποκτηθούν. Μπακ απ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού θα κληθούν να δώσουν οι Γκουλόν και Λομπιανίτσε, μιας και ο Καϊάφας εμπιστεύεται πλήρως τους Δημητρίου και Φιλιώτη, σε περίπτωση που δεν έχει διαθέσιμο το Γεωργιανό για δεξιά. Επιπρόσθετα, θέλει να δει τον Κονομή να συνεχίσει να εξελίσσεται και να τον πείσει πως αξίζει φέτος ευκαιρίες.

Για τα χαφ υπάρχουν οι Γκουλόν, Οικονομίδης, Φυλακτού και ο Ρενάτο Μαργκάσα. Επιπρόσθετα είναι και ο Τζακ Σαμμούτης που έπαιξε κάποια λεπτά πέρσι και φέτος θα είναι πιο διεκδικητικός, ενώ γίνεται σκέψη να επιστρέψει στο ρόστερ ο Φάνος Κατελάρης που είχε φουλ χρονιά στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Όλα τα πιο πάνω είναι προφανώς θεωρητικά και κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμού μπορεί να αλλάξουν. Τα δεδομένα και οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή, λένε τα όσα αναφέρουμε πιο πάνω. Αν προκύψει όμως Κύπριος δεκάρι ή Κύπριος αριστερός μπακ, το πράγμα αλλάζει.