Home TOP NEWS Προ των πυλών ο Λεόν

Προ των πυλών ο Λεόν

Diego Leon (3)


Είχαμε αναφέρει πως ο Κώστας Καϊάφας κοιτάει στην εγχώρια αγορά για μεταγραφική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ένα από τα ονόματα που έχει στα υπόψιν του ο τεχνικός των πράσινων είναι του Ντιέγκο Λεόν. Από τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει μάλιστα, ο Ισπανός είναι πολύ κοντά στο τριφύλλι. Ο 31 χρονών ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα από το 2011(είχε φύγει μόνο ένα χρόνο για να παίξει στην Κέρκυρα) ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ παλαιότερα, όμως χάλασε η δουλειά.

Ο τρόπος παιχνιδιού του Ντιέγκο Λεόν έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με του Νούνο Ασίς και μπορεί να αποτελέσει μαζί με τον Πορτογάλο το δίδυμο των επιτελικών.

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση για την ποδοσφαιρική του αξία, αφού τόσα χρόνια στην Κύπρο απέδειξε ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες στο νησί μας. Σε μικρή ηλικία μάλιστα οι σκάουτερ της Ρεάλ Μαδρίτης τον ανακάλυψαν και τον πήραν στην ακαδημία της Ισπανικής ομάδας. Δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα, παρά μόνο με τις μικρότερες και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός μέχρι και τη λήξη του συμβολαίου του. Όπως είπαμε, φοράει την Ερυθρόλευκη φανέλα προς το παρών όμως και ο ίδιος επιθυμεί να παίξει στην ομάδα μας και ίσως προκύψουν περισσότερα τις επόμενες ημέρες.