Home TOP NEWS Προχωράνε βάση πλάνου

Προχωράνε βάση πλάνου

Salamina-Omonoia-kaiafas1


Έχουν να διαχειριστούν, το μικρότερο ποσό που είχε προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για μεταγραφές την τελευταία δεκαετία. Κι όμως το τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κατάφερε να δημιουργήσει την εντύπωση πως από αυτή τη διαδικασία η ομάδα θα βγει ενισχυμένη. Πώς; Λειτουργούν πάνω σε πολύ συγκεκριμένο πλάνο.

Καταρχάς είχαμε γράψει και χθες πως Καϊάφας και Σεργίου βλέπουν παίκτες όλη τη χρονιά όχι μόνο τώρα. Το Μεντί για παράδειγμα, τον ήθελαν από πέρσι το καλοκαίρι, όμως τότε τους πρόλαβε η Λίτεξ. Για κάθε θέση που η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειαζόταν ενίσχυση, είχαν συγκεκριμένους παίκτες, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο μυαλό. Και για αυτό είναι που κινούνται γρήγορα και μέχρι στιγμής αποτελεσματικά.

Επιμένουμε σε αυτό το τελευταίο. Το τεχνικό τημ επιμένει από πέρσι σε υψηλόσωμους κεντιρκούς αμυντικούς, ενώ είχε διαγνώσει πως η άμυνα χρειάζεται περισσότερη ταχύτητα. Έτσι προέκυψε ο Μεντί. Από τα άκρα της επίθεσης ήταν φανερό πως έλειπε σε κάποιο βαθμό η ταχύτητα, ήρθε ο Εζέ. Και στη κορυφή της επίθεσης, το τεχνικό τημ δεν ψάχνει κάποιον που απλά σκοράρει, αλλά κάποιον που βοηθάει στη δημιουργία παιχνιδιού, πιέζει ψηλά, είναι φορ ομάδας. Και για αυτό μιλάνε με τον Σέρινταν.