Home TOP NEWS Σεραφείμ: “Πιστοί στο τριετές πλάνο μας”

Σεραφείμ: “Πιστοί στο τριετές πλάνο μας”

serafeim (4)


Δηλώσεις στον Κώστα Καλλή και την GoalNews έκανε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δώρος Σεραφείμ. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για το πλάνο της ομάδας, το Σέρινταν και γενικά τα μεταγραφικά. Πιο κάτω απόσπασμα των δηλώσεων και σύνδεσμος σε ολόκληρο το άρθρο:

Για το πλάνο

«Δεν εγκαταλείπουμε το τριετές πλάνο μας, το οποίο θα μας βοηθήσει να σταθούμε στα πόδια μας. Οι μετεγγραφές και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το ρόστερ γίνονται με βάσει την οικονομική περισυλλογή και όπως είπαμε ξανά, το μπάτζετ θα είναι μειωμένο περίπου 500.000 ευρώ, αφού όλα εξαρτώνται από το τι πιάνεις και τι δίνεις»

Για τις πληρωμές

«Και πριν από τον Δεκέμβριο οι ποδοσφαιριστές πληρώνονταν με βάσει το τι προνοούσε το συμβόλαιο τους (κάθε τρεις μήνες), γι’ αυτό και περνούσαμε τα κριτήρια. Όμως, από τον Δεκέμβρη και έπειτα οι μισθοί πληρώνονται κάθε τέλος του μήνα. Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο με τις αποδεσμεύσεις που έγιναν πριν από 5-6 μήνες. Έφυγαν κάποιοι που ήταν μαθημένοι να διαμαρτύρονται συνεχώς για τα λεφτά τους και από τότε η ομάδα λειτουργούσε σαν ομάδα. Και για να λειτουργεί σωστά εντός γηπέδου, σημαίνει πως όλα πάνε καλά και εκτός».

Για το Σέρινταν

«Σημαντικό ρόλο θα παίξει το οικονομικό. Εξελίξεις θα έχουμε τη Τρίτη».

Για τα μεταγραφικά

«Θα γίνουν άλλες 4 προσθήκες. Θα αποκτηθεί τερματοφύλακας, στόπερ, ένας που θα καλύψει το κενό του Λεάντρο και επιθετικός.».

Όλα όσα είπε ο Δώρος Σεραφείμ εδώ