Home TOP NEWS Σίγουρος ο Νούνο, λογικά και ο Ρενάτο

Σίγουρος ο Νούνο, λογικά και ο Ρενάτο

pod-aek-omo-assis-margaca


Νεότερη ενημέρωση: Ανανέωσε ο Νούνο Ασίς 

Πέραν του Ονησίφορου Ρουσιά, δεν έχει ανακοινωθεί ότι συνεχίζει οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής, του οποίου το συμβόλαιο λήγει. Αντίθετα, Λεάντρο και Χάρης Κυριάκου ενημέρωσαν πως αποχωρούν από την ομάδα μας, ο πρώτος για την Ουγγαρία και ο δεύτερος για το εξωτερικό, πιθανότατα για την Ελλάδα.

Καθώς μιλάμε “μετέωροι” είναι οι Νούνο Ασσίς, Ρενάτο Μαργκάσα και Ρομπέρτο Γκαρσία. Για τον Ισπανό φαίνεται πως δεν έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση, παρότι ο Καϊάφας εκτιμά πάρα πολύ τόσο την αξία όσο και την προσωπικότητα του. Για τους άλλους δυο, η πληροφόρηση είναι πιο πλούσια και δίνει δικαίωμα για αισιοδοξία.

Ξεκινώντας από τον Ασσίς, οι πληροφορίες μιλάνε για πλήρη συμφωνία και θέμα διαδικαστικό μέχρι την υπογραφή των συμβολαίων. Ο Ασσίς είναι ο αγαπημένος της κερκίδας, απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του προπονητή και θα συνεχίσει για άλλο ένα τουλάχιστον χρόνο. Λέμε τουλάχιστον γιατί με αυτό τον παίκτη όλα είναι πιθανά. Όσον αφορά το Μαργκάσα, όπως γράψαμε χθες υπάρχει μικρή διαφορά. Όταν όμως ο ίδιος ο παίκτης λέει δημόσια θέλω να μείνω και νομίζω θα τα βρούμε, πάει να πει πως αν κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και υποχωρήσει λίγο η κάθε πλευρά, η δουλειά θα γίνει.