Home TOP NEWS «Συναντήθηκε με φάντασμα ο τερματοφύλακας μας;»

«Συναντήθηκε με φάντασμα ο τερματοφύλακας μας;»

pod-omo-ano-10-5-15-14


Για τις καταγγελίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου στο ραδιόφωνο Σούπερ Σπορ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου μας τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στοιχεία για την υπόθεση και το θέμα είναι σοβαρό.

Στην αρχική του δήλωσε είπε: «Χθες αποστείλαμε επιστολή στην ΚΟΠ, μέσω της οποίας ενημερώνουμε ότι ο κ. Χριστοδούλου είχε συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Παναγή, όπου και του ανέφερε ότι θέλει να τον εκπροσωπήσει ως μάνατζερ με στόχο να του εξασφαλίσει μεταγραφή στο εξωτερικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Είναι ανεπίτρεπτο, ανήθικο και αντιεπαγγελματικό να ενεργεί με αυτό τον τρόπο ο ομοσπονδιακός προπονητής. Είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στοιχεία και μαρτυρίες και αναμένουμε από την ΚΟΠ να εξετάσει ενδελεχώς το θέμα και ακολούθως να έχουμε συνάντηση για να μας ενημερώσει τα αποτελέσματα της έρευνας».

Για τον κ. Χριστοδούλου που αμφισβητεί τις κατηγορίες: «Τότε τι έγινε; Συναντήθηκε με φάντασμα ο τερματοφύλακας μας; Έχουμε στοιχεία και μαρτυρίες για όσα καταγγέλλουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ενεργεί με αυτό τον τρόπο ο ομοσπονδιακός προπονητής».

Για παρόμοια περιστατικά με άλλους ποδοσφαιριστές: «Ναι και όχι μόνο με δικούς μας ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σοβαρό θέμα και για αυτό έχουμε προχωρήσει σε αυτή την καταγγελία. Θέλουμε να διερευνηθεί το θέμα και να μας ενημερώσει η ΚΟΠ. Έχουμε στοιχεία και μαρτυρίες και είμαστε έτοιμοι να τα καταθέσουμε. Για να προχωρήσουμε σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία σημαίνει ότι έχουμε στοιχεία για να τα επιβεβαιώσουμε».

Για τον Παναγή: «Είναι αρκετά δυνατός χαρακτήρας και αντιλαμβάνεται πλήρως πόσο σοβαρό είναι αυτό το θέμα. Ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να κάνει τη δική του δουλειά και το σωματείο θα κάνει αυτά που πρέπει. Στη ζωή συμβαίνουν και αυτά και πρέπει να είμαστε δυνατοί να τα αντιμετωπίσουμε».

Ο Ανδρέας Δημητρίου  μίλησε και για τον επόμενο αγώνα της ΟΜΟΝΟΑΙΣ: «Θα γνωρίζουμε το Σάββατο το βράδυ τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων και θα ξέρουμε τη βαρύτητα που θα έχει πιθανή μας νίκη την Κυριακή. Θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Βλέπουμε ότι στον Ερμή γίνονται αλλαγές όμως αυτό δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Αναμένουμε να έχουν ένα ιδιαίτερο κίνητρο οι ποδοσφαιριστές του Ερμή».

«Αναμένουμε ότι θα έχουμε περισσότερους από 10.000 στο γήπεδο. Δεν υπάρχει κάτι που να μας κάνει να ανησυχούμε ότι δεν θα γεμίσουν οι κερκίδες που θα φιλοξενήσουν τους φίλους της Ομόνοιας. Και ο κόσμος αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι».

«Έχει ξεκινήσει η διαδικασία με το υφιστάμενο ρόστερ. Ελπίζουμε πως σύντομα θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα».