Home TOP NEWS Τα δυο σενάρια εντεκάδας

Τα δυο σενάρια εντεκάδας

Kaiafas (33)


Για πρώτη φορά μετά από καιρό, είναι άγνωστο με ποια διάταξη θα παρατάξει την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Κώστας Καϊάφας. Η απουσία του Νούνο Ασσίς, προκαλεί πονοκέφαλο στον κόουτς που πρέπει να αποφασίσει αν θα συνυπάρξουν Ποτέ και Γκαρσία στην εντεκάδα, ή αν ο ένας θα μείνει στο πάγκο.

Άμυνα

Οι 4 από τους 5 είναι βέβαιοι. Στον άσσο ο Παναγή, αριστερό μπακ ο Λέο, κεντρικοί αμυντικοί οι Ρούνιε και Γκουλόν. Η θέση του δεξιού μπακ διεκδικείται από Δημητρίου και Κυριάκου, με το Μάριο να έχει σαφές προβάδισμα λόγω των καλών πρόσφατων εμφανίσεων.

Μεσαία Γραμμή

Το δίδυμο Οικονομίδη-Μαργκάσα δύσκολα θα σπάσει, αν και ο Φυλακτού είναι έτοιμος. Δεν αποκλείεται το σενάριο συνύπαρξης των τριών με το Φύλα να είναι επιτελικός, αν όμως ο κόουτς παίξει 4-2-3-1 πιο πιθανό είναι εκείνη τη θέση να πάρει ο Κριστοβάο Ράμος. Στα φτερά ο Φοφανά θα παραμείνει βασικός και η άλλη θέση διεκδικείται από Ρούμπιο, Κιρμ και Ράμος, ανάλογα με τη διάταξη που θα επιλεγεί.

Επίθεση

Αν ο κόουτς παίξει 4-4-2, Ποτέ και Γκαρσία θα συνυπάρξουν στην εντεκάδα. Στην περίπτωση του 4-2-3-1, περισσότερες πιθανότητες έχει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.