Home TOP NEWS Τα έκανε 6 και στοχεύει τον Απόλλωνα

Τα έκανε 6 και στοχεύει τον Απόλλωνα

pod-ermis-omo-c-37kirm-goal-team


Σιγά σιγά και αθόρυβα, ο Άντρας Κιρμ με τα 2 προχθεσινά του γκολ έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα. Μετράει δε και 5 ασσίστ, κάτι που αποδεικνύει πόσο ουσιαστικός είναι σαν παίκτης μας και συνολικά 12 γκολ της ομάδας μας πέρασαν από τα πόδια του.

Με το τέλος του ματς, ο Σλοβένος μίλησε στη κάμερα του sigmalive.com/sports και έβαλε στο στόχο τον Απόλλωνα. Τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κερδίσει στη Λεμεσό, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη. Αναλυτικά:

«Παίξαμε αρκετά καλά. Εμείς το κάναμε εύκολο το έργο μας απέναντι στον Ερμή. Θέλαμε τη νίκη σκοράραμε σχετικά γρήγορα και ο Ερμής παραδόθηκε στη συνέχεια», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Όσον αφορά τον Απόλλωνα είπε: «Και φυσικά μπορούμε να νικήσουμε τον Απόλλωνα στην έδρα του. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Όλα είναι πιθανά γιατί όλες οι εμπλεκόμενες ομάδας θέλουν να αγωνιστούν στην Ευρώπη».

Τέλος ο Άντρας έστειλε ένα μήνυμα στο κόσμο: «Ο κόσμος για ακόμη μια φορά ήταν φανταστικός, όπως κάνει σχεδόν σε όλη την σεζόν. Είναι ο 12ος μας παίκτης και αυτό σημαίνει πολλά για την Ομόνοια. Τους θέλουμε και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και σίγουρα τους θέλουμε κοντά μας και τη νέα χρονιά».