Home TOP NEWS Τα πρώτα βήματα στον προγραμματισμό

Τα πρώτα βήματα στον προγραμματισμό

kaiafas5


Στις 24 Μαΐου ολοκληρώνεται η ποδοσφαιρική δράση φέτος και οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ μέσω του πρωταθλήματος, δεν θα έχουν σχεδόν καθόλου χρόνο για ξεκούραση. Kι αυτό γιατί 2ος και 3ος της βαθμολογίας ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους από τις 02 Ιουλίου! Ο 2ος επωφελείται σε περίπτωση που το Αποέλ κάνει το νταμπλ, αφού θα πάρει τη θέση του Κυπελλούχου στον 2ο προκριματικό γύρο και τότε ο 4ος της βαθμολογίας θα ξεκινήσει από τον 1ο προκριματικό.

«Ελπίζουμε αυτή την πίεση να την έχουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος, είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε», δηλώνει ο Αντρέας Δημητρίου, σχολιάζοντας στο Ράδιο Πρώτο το γεγονός πως εάν η ομάδα μας τα καταφέρει να κλείσει εισιτήριο για το Γιουρόπα, ο χρόνος θα πιέζει για μεταγραφές και προετοιμασία.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε πως για να είναι προετοιμασμένοι, ήδη έγιναν οι πρώτες ενέργειες με το μεταγραφικό μέτωπο να ανοίγει δειλά δειλά. «Δεν μπορείς να περιμένεις μέσα σε 10 μέρες να ετοιμαστείς για την νέα περίοδο. Είναι φυσιολογικό πως έχουν κάποια πρώτα βήματα όσον αφορά τον προγραμματισμό της νέας περιόδου», ανέφερε.