Home TOP NEWS Τα σημαντικά στην υπόθεση Ποτέ

Τα σημαντικά στην υπόθεση Ποτέ

kaz-omo-ermis-may-18-344


Οι πληροφορίες ως χθες ανέφεραν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε πρόταση για μείωση στον Ποτέ, ενώ το σωματείο μέσω του εκπροσώπου τύπου διέψευσε. Θεωρούμε πως δύο είναι οι σημαντικές παράμετροι στο θέμα του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα. Κι αν τις διαχειριστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ σωστά, μικρή σημασία έχει αν του έγινε πρόταση ή όχι.

Η πρώτη παράμετρος, είναι πως σαφώς κάτι απασχολεί τον ποδοσφαιριστή. Δεν είναι ο ίδιος παίκτης που σκορπούσε τον πανικό και δίνει την εντύπωση πως έχει κάτι στο μυαλό. Ανεξάρτητα από το αν συζητά για νέο συμβόλαιο ή όχι, το σημαντικό λοιπόν είναι να ανέβει στα γνωστά του στάνταρντ απόδοσης, τουλάχιστον για το τελευταίο ματς και πιο μετά στην Ευρώπη.

Το δεύτερο που κρατάμε, είναι πως ο Ποτέ δεν φεύγει από την ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε μείνει με το ίδιο συμβόλαιο είτε με άλλο. Δεν πρόκειται δηλαδή να τα “τσουγκρίσει” με την ομάδα μας και να μείνει ελεύθερος, αφού το τεχνικό τημ τον θέλει. Μόνο λοιπόν αν έρθει μια συμφέρουσα πρόταση υπάρχει νόημα να συζητάμε για φυγή του και αφού δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα, ας μην το αναφέρουμε για την ώρα καν.