Home TOP NEWS Θέλουν τον καλό Ποτέ!

Θέλουν τον καλό Ποτέ!

kaz-omo-ermis-may-18-373


Λέγονται και γράφονται πολλά και διάφορα για το μέλλον του Μίκαελ Ποτέ. Από τη στιγμή που δεν είναι στα καλύτερα του και αυτός όπως και άλλοι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συζητάνε για μείωση απολαβών (και επέκταση της διάρκειας), επόμενο ήταν να αρχίσουν οι φήμες. Πρέπει να τονιστεί πως ο Μίκα έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, οπότε το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος είναι απομακρυσμένο. Και σίγουρα το τεχνικό τημ δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Το τεχνικό τημ θέλει να δει τον Ποτέ προ του τραυματισμού και ελπίζει πως τα δυο του γκολ, θα τον βοηθήσουν να μπει δυνατά στο τελευταίο ματς της χρονιάς, αλλά και τη νέα σαιζόν. Ο Ποτέ μέχρι το Φεβρουάριο ήταν πιο ζωντανός, πιο επιθετικός, αποτελούσε πραγματικό φόβο και τρόμο μες το κουτί. Για κάποια διαστήματα το ίδιο έκανε και κόντρα στον Ερμή, το ίδιο περιμένουμε να κάνει και στη Λεμεσό τη Κυριακή.

Ο Μίκαελ Ποτέ ήρθε στη Κύπρο μετά από σκάουτιγκ του τεχνικού τημ. Παρότι ήξεραν πως θα υπάρξουν αντιδράσεις γιατί δεν είχε πολλά γκολ στο βιογραφικό του, ήταν βέβαιοι για την αξία του και δικαιώθηκαν. Ο λόγος που αναφέρουμε τα πιο πάνω, είναι για να θίξουμε απλά πως δεν είναι λογικό να συζητιέται πως θα τον αφήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ ελεύθερο, επειδή έκανε ένα μέτριο μήνα. Αν έρθει κάποια μεγάλη πρόταση, είναι διαφορετικό, για την ώρα όμως δεν υπάρχει νόημα να μιλάμε με υποθέσεις.