Home TOP NEWS Τι θα σκεφτούν αυτή τη φορά;

Τι θα σκεφτούν αυτή τη φορά;

neofytou


Τέσσερις μέρες πριν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπει στη μάχη για το τρίποντο κόντρα στον Ερμή, το νομικό της τμήμα δίνει τη δική του μάχη. Ως γνωστόν η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταθέσει έφεση στην επιβολή πρόστιμου από τον αθλητικό δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη για τους πέντε λόγους.

Πιο σημαντικός από αυτούς, είναι πως το ο αθλητικός δικαστής, “λειτούργησε και ως κατήγορος και ως δικαστής, αφού το ίδιο άτομο αποφάσισε την παραπομπή του Σωματείο μας, το ίδιο άτομο αποφάσισε την ενοχή του και το ίδιο άτομο αποφάσισε την επιβληθείσα ποινή”, όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του συλλόγου μας. Με άλλα λόγια και κατήγορος και δικαστής ο κ. Βρυωνίδης, κάτι που προφανώς δεν είναι ότι πιο λογικό και δίκαιο.

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα απαντήσουν τα σώματα της ΚΟΠ στην έφεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το νομικό μας τμήμα, προβάλλει επιχειρήματα λογικά, τα οποία παράλληλα ενισχύονται από το νομικό δίκαιο. Δεν είναι δυνατό ο ίδιος άνθρωπος να παραπέμπει και ο ίδιος άνθρωπος να τιμωρεί. Οποιαδήποτε δικαιολογία προβάλουν σε αυτό το σημείο, μάλλον θα είναι γελοία. Η συνέχεια αύριο επί της οθόνης σας…