Home TOP NEWS Το πιο αποφασιστικό βήμα Ευρώπης

Το πιο αποφασιστικό βήμα Ευρώπης

kaz-kosmos-apoel-2-5-15-109


Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδιζε το Αποέλ το περασμένο Σάββατο, δεν θα κάναμε καν αυτή τη συζήτηση. Ο Αντώνης Χριστοδούλου και το αποτέλεσμα μας προσγείωσαν όμως ανώμαλα, έτσι πλέον προσαρμοζόμαστε στον αρχικό στόχο, εκείνο που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να βρίσκεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια το καλοκαίρι και καλείται να το αποδείξει.

Δεν αρκεί να ξέρουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα, δεν αρκεί καν να το αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοι. Εκείνο που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι τα αποτελέσματα και οι βαθμοί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει αυτή την αγωνιστική να κερδίσει την Ανόρθωση και να την αφήσει για τα καλά πίσω, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί στραβοπάτημα αυτών που κυνηγάει. Όχι μόνο αυτό, αλλά με νίκη, θα αφήσει για τα καλά πίσω της τον απόηχο του αιώνιου ντέρμπι.

Η έξοδος στην Ευρώπη, είναι ζωτικής σημασίας για το σωματείο μας, κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Το ματς με την Ανόρθωση είναι καθοριστικό ως προς την επίτευξη των στόχων, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αποδείξει πως είναι αποφασισμένη.