Home TOP NEWS Τους πίεσε ο κόουτς για διετές

Τους πίεσε ο κόουτς για διετές

kaz-omo-ermis-may-18-303


Ο Λεάντρο Μαρκολίνι αποκάλυψε στην SDAY το λόγο που προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Φερεντσβάρος. Ο Βραζιλιάνος πολυθεσίτης ανέφερε πως η διάρκεια του συμβολαίου ήταν το κλειδί, καθώς στην ΟΜΟΝΟΙΑ του είχαν προτείνει μονοετές.

«Ο λόγος που επέλεξα τώρα να φύγω είναι γιατί η Φερεντσβάρος μου πρότεινε κλειστό διετές συμβόλαιο κάτι το οποίο ήθελα έτσι ώστε να είμαι εξασφαλισμένος με αυτή τη χρονική διάρκεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μου έκανε πρόταση για συμβόλαιο ενός έτους, πριν να έρθει η πρόταση από την Ουγγαρία και έτσι όταν δεν άλλαξε κάτι η απόφασή μου ήταν να πάω στη Φερεντσβάρος», ανέφερε ο Λέο, συμπληρώνοντας ότι,

«Πρέπει όμως να πω ότι ο Κώστας Καϊάφας έκανε τα πάντα για να μείνω αφού πίεσε από την πρώτη στιγμή τη διοίκηση για διετές συμβόλαιο όμως αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα που δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν την πρόταση για μονοετές συμβόλαιο. Αυτό το σέβομαι απόλυτα γιατί η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια στο οικονομικό. Μπορεί τα λεφτά να είναι σημαντικά σε ένα συμβόλαιο αλλά το βασικό για μένα ήταν το διετές συμβόλαιο και ήταν αυτό που μέτρησε τελικά για να πάρω την απόφαση να πάω στην Ουγγαρία».