Home TOP NEWS Βδομάδα που κλείνει ανοικτά μέτωπα

Βδομάδα που κλείνει ανοικτά μέτωπα

kaiafas4


Αρκετή δουλειά περιμένει το τεχνικό μας τιμ την βδομάδα που έρχεται. Είναι όμως μία βδομάδα που θα κλείσει τα ανοικτά μέτωπα που αφορούν κυρίως τον προγραμματισμό της ομάδας.

Ο Σέρινταν και οι άλλοι
Αρχικά ο κόουτς περιμένει ενημέρωση από την επιτροπή προγραμματισμού για τα μεταγραφικά θέματα. Οι πράσινοι περιμένουν την απάντηση από την πλευρά του Κίλιαν Σέρινταν και υπάρχει αποφασιστικότητα για να τον ντύσουν στα πράσινα. Εκτός από τον Ιρλανδό πρώην φορ της Σέλτικ θα έχουμε νεότερα και για τις άλλες θέσεις που ψάχνονται στο τριφύλλι, με τον Καϊάφα να ελπίζει από Δευτέρας σε θετικές εξελίξεις.

Τα φιλικά στο βουνό
Την βδομάδα που μας μπαίνει αναμένεται να κλειδώσουν και τα φιλικά της ομάδας μας στην Βουλγαρία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ της σεζόν 2015-16 θα κτιστεί στο «Tsarsko Selo» και αυτή τη βδομάδα θα υπάρξει ενημέρωση από τους υπευθύνους για τις ημερομηνίες των φιλικών και για τους (δυνατούς) αντιπάλους που ζήτησαν από την ομάδα μας.

Ο τρίτος προκριματικός
Αρκετές πιθανότητες για να βρίσκεται στους ισχυρούς και του 3ου προκριματικού έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ και περιμένει τα αποτελέσματα των αγώνων σε Αυστρία, Ελβετία, Ελλαδα και Πολωνία για να δει αν θα τα καταφέρει. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 07 Ιουνίου.