Home TOP NEWS Άδοξος αποκλεισμός για το «τριφύλλι»

Άδοξος αποκλεισμός για το «τριφύλλι»

OMONOIA2005 (4)


Από τον πρώτο προκριματικό ξεκίνησε και την περίοδο 2005-06 η πορεία των πράσινων. Με τριάρες εντός και εκτός έδρας, η ΟΜΟΝΟΙΑ άφησε εκτός διοργάνωσης τη Μάλτέζικη Χιμπέρνιανς. Καλύτερη και στους δύο αγώνες η ομάδα μας συνέχισε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Εκεί συνάντησε την Ντιναμό Βουκουρεστίου και γνώρισε τον άδοξο αποκλεισμό. Ακόμη μια φορά πήρε πολύ λιγότερα από όσα άξιζε το «τριφύλλι», αφού τα πολλά λάθη του πρώτου αγώνα στοίχισαν την πρόκριση.

ΟΜΟΝΟΙΑ – Χιμπέρνιανς (Α’ Προκριματικός γύρος – 1ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Δημήτρης Λεωνή, Στέλιος Κίττος, Νικόλας Γεωργίου, Μάκης Παπαϊωάννου, Πέτρος Κονναφής, Κώστας Καϊάφας, Βλάτκο Γκροζντανόσκι (79′ Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς), Γιώργος Θεοδότου, Γκαμπόρ Κόρολοφσκι (79′ Ιωακείμ Ιωακείμ), Μούσα Μγκούνι (46′ Γιόζεφ Κόσλεϊ), Γιώργος Βακουφτσής.

Προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού πήρε στην έδρα της η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με τη συμπλήρωση ακριβώς μισής ώρας αγώνα, ο Μούσα Μγκούνι ανέλαβε δράση, ανοίγοντας το σκορ. Ο Κόσλεϊ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας στο 47′, ενώ το 3-0 σημείωσε με πέναλτι στο 85′ ο Βακουφτσής.

OMONOIA2005 (3)

Χιμπέρνιανς – ΟΜΟΝΟΙΑ (Α’ Προκριματικός γύρος – 2ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Δημήτρης Λεωνή, Στέλιος Κίττος, Νικόλας Γεωργίου, Πέτρος Κονναφής, Μάκης Παπαϊωάννου (66′ Λοΐζος Κακογιάννης), Γκαμπόρ Κόρολοφσκι, Γιώργος Θεοδότου, Κώστας Καϊάφας (75′ Ιωακείμ Ιωακείμ), Βλάτκο Γκροστανόφσκι, Γιόζεφ Κόσλεϊ, Γιώργος Βακουφτσής (56′ Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς).

Μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ η ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον Γκροστανόφσκι σκόρερ του γκολ. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Βακουφτσής έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 για την ομάδα μας πέτυχε στο 63′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Γκροστανόφσκι.

Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η ΟΜΟΝΟΙΑ στη Μάλτα:

OMONOIA2005 (1)

Ντιναμό Βουκουρεστίου – ΟΜΟΝΟΙΑ (Β’ Προκριματικός γύρος – 1ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Δημήτρης Λεωνή, Στέλιος Κίττος (23′ Γιώργος Βακουφτσής), ΠέτροςΚονναφής, Μάκης Παπαϊωάννου, Νικόλας Γεωργίου, Κώστας Καϊάφας, Γκαμπόρ Κόρολοφσκι, Βλάτκο Γκροζντανόσκι, Γιώργος Θεοδότου, Μάγκνο Μοσελίν (67΄Μούσα Μ’Γκούνι), Σεϊνί Εντιαγέ (57′ Λοΐζος Κακογιάννης).

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι στο Βουκουρέστι, με τον Κονναφή να ανοίγει το σκορ για την ΟΜΟΝΟΙΑ μόλις στο 4′. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν αρκετά λάθη και η Ντιναμό πέτυχε την ανατροπή. Στο 12′ με πέναλτι ισοφάρισε και στο 25′ έκανε το 2-1. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Κίττος κάνοντας χέρι μέσα στην περιοχή για ένα ανεξήγητο λόγο και στη συνέχεια ζήτησε αλλαγή! Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου το σκορ έγινε 3-1, κάνοντας δύσκολα τα πράγματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που στο 54′ έμεινε με 10 παίκτες λόγω κόκκινης κάρτας του Νικόλα Γεωργίου. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Μεγάλο μέρος του αγώνα με τα καλύτερα στιγμιότυπα: 

OMONOIA2005 (2)

ΟΜΟΝΟΙΑ – Ντιναμό Βουκουρεστίου (Β’ Προκριματικός γύρος – 2ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Δημήτρης Λεωνής, Πέτρος Κονναφής, Μάκης Παπαϊωάννου (67′ Γιόζεφ Kόσλεϊ), Λοΐζος Κακογιάννης, Γιώργος Θεοδότου (64′ Βλάτκο Γκροζντανόφσκι), Γκαμπόρ Κορολόφσκι, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς (72′ Μάγκνο Μοσελίν), Στέλιος Κίττος, Κώστας Καϊάφας, Μούσα Μγκούνι, Γιώργος Βακουφτσής.

 

Κυνήγησε την πρόκριση η ΟΜΟΝΟΙΑ στον επαληπτικό του ΓΣΠ, όπου είχε στο πλευρό της τους οπαδούς της(κόπηκαν 11918 εισιτήρια). Με δύο γκολ των Καϊάφα στο 29′ και Κίττου στο 31′ η ομάδα μας είχε στα χέρια της την πρόκριση και πήγε στα αποδυτήρια με το πολύτιμο 2-0. Τα όνειρα της όμως κατέστρεψε ο Nικουλέσκου με ένα κεραυνό στο 55′. Δοκάρι είχε στις καθυστερήσεις του αγώνα το τριφύλλι για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Μεγάλο μέρος του αγώνα με τα καλύτερα στιγμιότυπα: