Home TOP NEWS Ακόμα κι αν μείνουμε μόνοι μας…

Ακόμα κι αν μείνουμε μόνοι μας…

koutsokou


Έχει ήδη αρχίσει προσπάθεια να καλλιεργηθεί η εντύπωση πως “ο Κουτσοκούμνης δεν χάνει”. Προφανώς αποσκοπεί στο να εκφοβίσει σωματείου που διαφωνούν μαζί του από το να εναντιωθούν στον “μελλοντικό πρόεδρο της ΚΟΠ”. Η πραγματικότητα είναι πως πολλοί κατά καιρούς μίλησαν ανοικτά εναντίων του Κουτσοκούμνη, ποιοι όμως θα μείνουν σταθεροί στο πόντο τους;

Το Αποέλ προφανώς θα τον στηρίξει αφού εξυπηρετείτε. Ο Απόλλωνας φώναξε αρκετά, ξέρει όμως πως από την αρχή της χρονιάς σπρώχθηκε και θα θέλει να το διατηρήσει του χρόνου, ενώ στη μέση είναι και το κόμμα. Η ΑΕΚ δεν μίλησε ποτέ ανοικτά εναντίων του γιατί δεν την πείραξε κανείς. Η Ανόρθωση φώναξε περισσότερο από όλους, η συμπεριφορά της όμως τις τελευταίες δυο αγωνιστικές και η απροθυμία της να αγγίξει θέμα επόμενου προέδρου, δημιούργησε ερωτηματικά. Η ΑΕΛ μένει διοικητικά ακέφαλη, ενώ είναι γνωστό πως τα τελευταία κριτήρια τα πέρασε με πλάγιο τρόπο. Για τον Ερμή είναι αστείο να συζητάμε, ενώ σε όλους τους μικρούς θα αρχίσουν οι υποσχέσεις για παραμονή.

Ωμά, ρεαλιστικά, πέραν της Ανόρθωσης η οποία θα υποστεί και κομματικές πιέσεις, από όσους ονομάσαμε πιο πάνω δύσκολα θα εναντιωθεί κάποιος στο Βασιλιά Κωστάκη. Ελπίζουμε πως οι μικροί δεν θα υποκύψουν στις πιέσεις, ούτε θα πιστέψουν τις υποσχέσεις και θα κάνουν αυτό που πρέπει. Η πρώτη πάντως που πρέπει να εναντιωθεί στο Κουτσοκούμνη είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ακόμα κι αν μείνουμε μόνοι μας, ψήφο σε αυτούς που μας πολεμούν ΠΟΤΕ!