Home TOP NEWS Άλλη μια και τέλος…

Άλλη μια και τέλος…

filiko-omonoia-botev (9)


“Θα κάνουμε άλλες δυο μεταγραφές, η μια θα αφορά τερματοφύλακα. Θα πάρουμε σίγουρα μέσο, εκτός κι αν δεν μπορούμε να δώσουμε τα χρήματα”, είχε πει ο Κώστας Καϊάφας στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων. Θεωρούμε το ενδεχόμενο να μην γίνει μεταγραφή μέσου απομακρυσμένο, έτσι μπορεί να λεχθεί με σχετική ασφάλεια πως θα γίνει τουλάχιστον άλλη μια μεταγραφή.

Όσο για το χρονικό σημείο που θα γίνει, εδώ και καιρό έχουμε γράψει πως πριν να ξεπεραστεί ο σκόπελος των οικονομικών κριτηρίων δεν περιμένουμε κάτι. Κατακρίβιαν, δεν περιμένουμε κίνηση ούτε πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο κόουτς αξιολογεί ακόμα τι χρειάζεται ακριβώς να προσθέσει ο παίκτης που θα αποκτηθεί και ανάλογα θα κάνει τις κινήσεις του. Από τη στιγμή που το υπόλοιπο ρόστερ είναι συμπληρωμένο, δεν έχει και λόγο να βιάζεται.

Στο σημείο αυτό να πούμε ξανά, πως ανεξάρτητα με την μεταγραφή του μέσου που θα είναι ξένος ή κοινοτικός, όλοι οι καλοί νεαροί Κύπριοι ενδιαφέρουν. Δεν θα μας εκπλήξει λοιπόν αν γίνει μέχρι τον Αύγουστο και μια τέτοια κίνηση αν και το ξεκαθαρίζουμε μιλάμε θεωρητικά.