Home TOP NEWS Αλλού σκάνδαλο σημαίνει παραίτηση

Αλλού σκάνδαλο σημαίνει παραίτηση

marios-panagi2


Πριν μερικές μέρες, ο Σεπ Μπλάτερ είχε εκλεγεί για 5η θητεία στην προεδρία της FIFA. Προφανώς για να φτάσει ένας άντρας τόσο ψηλά, οι γνωριμίες και η δύναμη του φτάνουν τα υψηλότερα επίπεδα. Το σκάνδαλο με το Κατάρ έμελλε να είναι το τέλος του. Δεν υπήρξαν στοιχεία που να τον εμπλέκουν στην υπόθεση. Υπήρχαν έγραφα όμως που ενοχοποιούσαν συνεργάτες του, έτσι θεώρησε πως δεν έχει επιλογή από το να παραιτηθεί.

Χθες στην ανάρτηση της είδησης, γράψαμε “και στα δικά μας”. Το γράψαμε όμως γνωρίζοντας πως μάταια περιμένουμε. Και εδώ υπάρχουν στοιχεία μετά τις καταγγελίες Παναγή, οι ηχογραφήσεις ήταν αρκετές να ρίξουν πρωτάθλημα. Ο Υπουργός όμως σφυρίζει αδιάφορα, οι διαιτητές κάνουν τις πάπιες και ο παντοκράτορας Κωστάκης, δηλώνει δικαιωμένος όχι επειδή δεν υπήρξε σκάνδαλο, αλλά επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία αποδεκτά στο δικαστήριο που να το αποδεικνύουν.

Όπως σε πολλούς τομείς, έτσι και σε αυτόν η Κύπρος νοσεί. Οι εκλογές του Αυγούστου πλησιάζουν και ελπίζουμε η ΟΜΟΝΟΙΑ και άλλα σωματεία να κάνουν αυτό που πρέπει. Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, επιβάλλεται να επέλθει κάθαρση.