Home TOP NEWS Μπαίνουν και οι “διακοπές συμβολαίων” στη ζωή μας…

Μπαίνουν και οι “διακοπές συμβολαίων” στη ζωή μας…

scaramozzino


Το καλοκαίρι μέχρι στιγμής κυλάει σε ήρεμους ρυθμούς για την ΟΜΟΝΟΙΑ και ελπίζουμε σε τέτοιους να παραμείνει μέχρι τα επίσημα ματς. Η ανάγκη για την πιο πάνω δήλωση, γεννήθηκε δυστυχώς από το γεγονός πως για άλλο ένα καλοκαίρι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να μπει σε διαδικασία διακοπής συμβολαίων. Δύο είναι τα συμβόλαια αυτά, Σκαραμοτσίνο και Ρούμπιο, η αλήθεια είναι πως μόνο το πρώτο μας ανησυχεί.

Και μας ανησυχεί για δύο λόγους. Ο πρώτος, προφανώς, είναι το ύψος του συμβολαίου το οποίο ισχύει για άλλο ένα χρόνο. Ο Άνθονι είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που διατηρεί συμβόλαιο στα ύψη και με τους όρους που καθόριζαν οι προηγούμενες διοικήσεις. Αρκεί να πούμε πως αμείβεται με ελάχιστα λιγότερα από τον Μίκαελ Ποτέ. Και ο δεύτερος λόγος είναι ένας όρος στο συμβόλαιο (exit bonus), ο οποίος του επιτρέπει να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα.

Όπως και να έχει, συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται το εξής: ο παίκτης βρίσκει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν οι απολαβές που προνοεί η πρόταση που έχει μπροστά του, καλώς, λύνεται το συμβόλαιο κοινή συναινέση και αποχωρεί. Το πιο πιθανό όμως, είναι να βρει πρόταση με χαμηλότερες απολαβές και να διεκδικήσει το υπόλοιπο. Κι εκεί ξεκινάει το παζάρεμα. Είναι κρίμα που ένας τόσο καλός ποδοσφαιριστής, θα μπει στη διαδικασία αυτή. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως υποστηρίζουν πως με τη συμπεριφορά του πέρσι, δεν έδωσε επιλογή στον προπονητή και τη διοίκηση.