Home TOP NEWS Χωρίς πανικό, αλλά με τρέξιμο

Χωρίς πανικό, αλλά με τρέξιμο

dioikisi1


Με αισιοδοξία βλέπει η διοίκηση την κατάθεση του φακέλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα κριτήρια Ιουνίου. “Είμαστε σε καλό δρόμο”, αρκέστηκε να πει ο Λάκης Πολυκάρπου, ήταν φανερά ήρεμος όμως όταν απαντούσε τη σχετική ερώτηση. Η αλήθεια είναι πως παρότι οι οικονομικές δυσκολίες εξακολουθούν να είναι τεράστιες, τα τελευταία 2 εμπόδια ξεπεράστηκαν χωρίς πανικό και πάμε για το τρίτο.

Το χωρίς πανικό είναι σίγουρα θετικό, γιατί βοηθάει και τον κόσμο να δει τα πράγματα πιο αισιόδοξα, να νιώσει πως όλη αυτή η προσπάθεια έχει αποτέλεσμα. Δεν σημαίνει όμως πως για να περαστούν τα κριτήρια δεν χρειάζεται τρέξιμο. Είναι τεράστιες οι προσπάθειες που καταβάλλονται, είναι και ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή του κόσμου κάθε φορά. Και ετούτη τη συγκεκριμένη, βοηθάει με τα διαρκείας και τα εισιτήρια του αγώνα με τη Ντινάμο.

Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε αύριο στη συνέλευση, που βρίσκεται ακριβώς το χρέος του σωματείου. Η πολιτική λιτότητας που ακολουθήθηκε πέρσι ενισχύεται. Οι πληροφορίες λένε πως το χρέος έχει μειωθεί, αλλά ας περιμένουμε να δούμε.