Home TOP NEWS Δεκαεννιά μέρες πριν το πρώτο

Δεκαεννιά μέρες πριν το πρώτο

proti-proponisi-15-16 (22)


Πρωτόγνωρα συναισθήματα για όλους μας, αφού 13 Ιουνίου σκεφτόμαστε ήδη το πρώτο ευρωπαϊκό. Συνήθως η “αγωνία” ξεκινούσε 2 εβδομάδες αργότερα, όμως φέτος και με τις αλλαγές που έγιναν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ξεκινάμε από τον 1ο προκριματικό! Η ομάδα μας βρίσκεται μόλις 19 μέρες από τον πρώτο επίσημο αγώνα της!

Μέχρι τότε πάντως, παρότι το διάστημα δεν φαίνεται τόσο μεγάλο, μεσολαβούν αρκετά. Μεσολαβεί καταρχάς το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ήδη στη Σόφια της Βουλγαρίας, εκεί που οι ποδοσφαιριστές μας θα χύσουν πολλά λίτρα ιδρώτα αφού ο Παύλος Κήναν θα τους βγάλει το λάδι. Πέραν της φυσικής κατάστασης βέβαια, θα σμιλευτεί στο DNA των ποδοσφαιριστών μας και η φιλοσοφία του Καϊάφα στη Βουλγαρία. Το θετικό είναι πως οι περισσότεροι ήδη ξέρουν πως σκέφτεται ο κόουτς.

Μεσολαβούν επίσης, τουλάχιστον 3 φιλικά. Λέμε τουλάχιστον γιατί 3 θα γίνουν στη Βουλγαρία και άλλο 1 είτε στην Κύπρο είτε στη βαλκανική χώρα. Όσο περισσότερα ματς δώσουν μαζί οι ποδοσφαιριστές, τόσο πιο καλά θα αφομοιώσουν όσα τους ζητάει το τεχνικό τημ.

Αν η κληρωτίδα δεν παίξει σκληρά παιχνίδια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τα παιχνίδια των πρώτων 2 γύρων θα είναι στα μέτρα μας. Ακόμα όμως κι αν μας δυσκολέψει κάπως, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος εξαρτάται από εμάς αν θα περάσουμε. Για την ώρα πάντως δουλειά, δουλειά δουλειά…