Home TOP NEWS Επιθετικογενής και ψηλά στη λίστα του Καϊάφα

Επιθετικογενής και ψηλά στη λίστα του Καϊάφα

Matias-Perez


Ήταν από τους πρώτους στόχους του Καϊάφα, από τα ονόματα που ξεχώρισαν από νωρίς στη shortlist του τεχνικού μας και του Σεργίου. Αν πούμε ότι ξέρουμε πολλά για την αξία του αριστερού ακραίου, θα είμαστε ψεύτες μιας και ο Ουρουγουανός βγαίνει πρώτη φορά από τη Λατινική Αμερική. Ο Ματίας Πέρεζ πάντως εμπειρία σε πρωταθλήματα υψηλότερου επιπέδου από το δικό μας, όπως η πρώτη τη τάξη κατηγορία της Αργεντινής. Εκεί έπαιξε με τη φανέλα της Arsenal De Saranti και της Quilmes, ενώ στη Χιλή έπαιξε με τη φανέλα των Wanderes και της CDUC. Στην πατρίδα του φόρεσε τη φανέλα των μεγάλων ομάδων, δηλαδή της Danubio, Penarol και Juvendud

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει λένε για ένα καλό χειριστή της μπάλας, που μπορεί να παίξει σε όλη τη γραμμή και είναι γενικώς επιθετικογενής παίκτης. Το καλούπι το άλλωστε (έχει ύψος 1.73) φανερώνει πως δεν είναι σκληροτράχηλος όπως οι άλλοι αμυντικοί μας, αλλά πιο ντελικάτος και τεχνίτης.

Άλλη μια μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκληρώθηκε χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι. Ο Ματίας Πέρεζ είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Δείτε πιο κάτω ένα βίντεο με κάποιες στιγμές του Ματίας.


MATIAS PEREZ LEFT BACK (ARSENAL DE SARANDI) από f100002567006864