Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γενική συνέλευση και ανασκόπηση της χρονιάς κάνει η «9»

Γενική συνέλευση και ανασκόπηση της χρονιάς κάνει η «9»

gate9-5


Οι οργανωμένοι ενημερώνουν τα μέλη τους ότι αυτή την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η Γενική συνέλευση και μια εβδομάδα αργότερα η εκλογική συνέλευση της ΘΥΡΑ 9.

Το κάλεσμα της «9»:

Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας της χρονιάς 2014-2015 σε ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιούνιου στο κεντρικό μας fan club στην Παλλουριώτισσα. Πρόκειται για μια σημαντικότατη συνέλευση αφού από το καταστατικό καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό η λειτουργία και η δράση μας. Μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουνίου θα μπορείτε να στείλετε οποιεσδήποτε ιδέες έχετε για την λειτουργία και μορφή του καταστατικού στο email μας [email protected].

Επίσης ενημερώνουμε πως μια εβδομάδα ακριβώς μετά από την καταστατική συνέλευση, δηλαδή την Κυριακή 14 Ιουνίου θα ακολουθήσει η ετήσια εκλογική μας συνέλευση όπου θα εκλεγεί η νέα γραμματεία. Επιπρόσθετα θα γίνει και η ανασκόπηση της χρονιάς που μας πέρασε και θα συζητηθεί οτιδήποτε μας απασχολεί και μας επηρεάζει σαν οπαδικό σύνολο. Περισσότερες πληροφορίες για την εκλογική συνέλευση στην ανακοίνωση μας ΜΕΤΑ την καταστατική συνέλευση.

Τέλος, πληροφορούμε τα μέλη μας πως οι εγγραφές μελών για τη νέα χρονιά (2015-2016) έχουν ξεκινήσει, με την ετήσια συνδρομή να παραμένει στα 15 ευρώ με δώρο μια συλλεκτική φανέλα του συνδέσμου μας.