Home TOP NEWS Η επιβράβευση του Φάνου

Η επιβράβευση του Φάνου

proti-proponisi-15-16 (13)


Είδε το δανεισμό του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, σαν μια καλή ευκαιρία να πάρει αγωνιστικά λεπτά και να αναπτύξει έτσι το ταλέντο του, να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του. Μετά από μια καλή χρονιά με το Τακτακαλά, ο Φάνος Κατελάρης επέστρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έπεισε τον Κώστα Καϊάφα να τον πάρει μαζί του στη Βουλγαρία.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οι συνεργάτες του Μιχάλης Σεργίου και Άκης Ιωακείμ, παρακολουθούσαν βέβαια την εξέλιξη του 19χρονου αμυντικού μέσου όλη τη χρονιά και ένιωσαν πως είναι έτοιμος. Ίσως χρειαστεί κάποιο χρόνο επιπλέον βέβαια μέχρι να πάρει ευκαιρίες, όπως έγινε και με τους Δημητρίου, Οικονομίδη, Φυλακτού. Το σημαντικό όμως είναι πως θεωρείται μέλος της ομάδας και πρέπει να δουλέψει σκληρά για να πάρει λεπτά.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους μικρούς που δεν είναι στην αποστολή, δεν πρέπει να απογοητεύονται ή να τους πάρει από κάτω. Είναι άλλωστε νεαροί και έχουν χρόνο να πείσουν τον προπονητή τους πως αξίζουν λεπτά, ενώ είμαστε βέβαιοι πως αν δουλέψουν σκληρά του χρόνου θα μπουν και αυτοί στο αεροπλάνο για προετοιμασία.