Home TOP NEWS Οι καλοί δεν χάνονται!

Οι καλοί δεν χάνονται!

pod-apoel-omo1-38


Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του sport-fm.com.cy, ο χειρότερος διαιτητής του πρωταθλήματος Αντώνης Χριστοδούλου, ο άνθρωπος που προκάλεσε την οργή χιλιάδων ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ με τη σφαγή της ομάδας μας κόντρα στην ομάδα του Αποέλ, έχει λάβει υποσχέσεις ότι σύντομα θα γίνει παρατηρητής! Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση με την οποία έπαιζε με τη νοημοσύνη μας λέγοντας μας πως φεύγει για να μην δημιουργήσει προβλήματα και ένα μήνα αφού κάποιοι διέρρευσαν έξυπνα πως “θα τον παραιτήσουν”, όλα φαίνεται να εξηγούνται.

Με άλλα λόγια, αυτός ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ διαιτητής, θα κρίνει άλλους διαιτητές! Άνθρωπος που έκρινε τίτλο με τα λάθη του, θα βαθμολογεί άλλους που θα κάνουν παρόμοια! Και θα βγάζει και ένα σεβαστό εισόδημα από τη τσέπη των φορολογούμενων για να μας δουλεύει! Βλέπετε τίποτα παράξενο; Εμείς όχι! Άλλωστε θα ακολουθήσει απλά το δρόμο που χάραξε ο Ιάσωνας Χαπέσιης! Έδωσε πρωτάθλημα στο Αποέλ και πλέον τα κονομάει από το πόστο του παρατηρητή!

Ως πότε θα ανέχονται οι αρμόδιοι αυτά τα πράγματα; Ως πότε εμείς θα μένουμε σκυφτοί; Περιμένουμε από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ να ζητήσει εξηγήσεις και να τους κόψει τη φόρα. Αρκετή κοροϊδία ανεκτήκαμε.