Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πάντα ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε με οικονομικά προβλήματα είτε χωρίς…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πάντα ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε με οικονομικά προβλήματα είτε χωρίς…

Cillian-Sheridan (4)


Του Γιώργου Νικολάου / Protathlima.com

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σιέρινταν και όπως είναι λογικό έχουν αρχίσει διάφορες συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά στέκια  των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Αποελ με τα σχόλια να ποικίλουν.

Κάτι που όμως ξεχωρίζει είναι η έκφραση στα πρόσωπα των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν μπορείς να μην προσέξεις το πόσο ικανοποιημένοι νοιώθουν μετά από αυτή την εξέλιξη.

Την χάρηκε η ψυχή τους αυτή την μετακόμιση και εδώ που τα λέμε, την είχαν μεγάλη ανάγκη…

Προφανώς πάντα η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στον «αιώνιο» (αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες), αποτελεί πρεστίζ και εξυψώνει το ηθικό των οπαδών.

Μετά από τόσες δυσκολίες, οικονομικά προβλήματα και μετακινήσεις δικών τους ποδοσφαιριστών στον «αιώνιο», είχαν ανάγκη να δουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα αποτελεί πόλο έλξης.

Μάλιστα το γεγονός πως ο Σίερινταν αμειβόταν με περισσότερα χρήματα στον Αποελ και συμφώνησε με πιο λίγα στην ΟΜΟΝΟΙΑ τους σκόρπισε τα χαμόγελα. Είναι μια άλλη νίκη αυτή…

Έχουν νιώσει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη πουλά, ακόμη αποτελεί ελκυστικό προορισμό για ποδοσφαιριστές αλλά και πόλο έλξης. Σε αυτό το σημείο να πούμε πως ποτέ δεν σταμάτησε να αποτελεί πόλο έλξης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΟΜΟΝΟΙΑ είτε με οικονομικά προβλήματα είτε χωρίς…

Το αγωνιστικό κομμάτι, είναι άλλη κουβέντα. Ο Καϊάφας ξέρει πολύ καλά αν του κάνει ή δεν του κάνει ο Ιρλανδός. Ο ίδιος κρίνει πως ταιριάζει με την φιλοσοφία της ομάδας και αν πρέπει να κάνουμε την δική μας προσωπική εκτίμηση, θα λέγαμε πως «οοοο Σιέρινταν» θα αποδειχθεί «λίρα εκατό» για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουμε τους λόγους μας για να υποστηρίζουμε αυτή την άποψη.