Home TOP NEWS Η πιο σημαντική μεταγραφή

Η πιο σημαντική μεταγραφή

Kaiafas (30)


Ο προγραμματισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη. Δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη προστεθεί στο ρόστερ, δύο έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους με το τριφύλλι, κάποιοι έχουν ενημερωθεί πως δεν συνεχίζουν. Την ίδια στιγμή, οι διεργασίες είναι έντονες για να ολοκληρωθούν άλλες 3 μεταγραφές και να μπει στην προετοιμασία της η ομάδα με όλους τους ποδοσφαιριστές.

Για να φτάσουμε όμως σε σημείο να βρισκόμαστε μόλις 3 μεταγραφές από την ολοκλήρωση του ρόστερ (και από κει βλέπουμε βέβαια), μεσολάβησε η πιο σημαντική μεταγραφή από όλες: η διατήρηση του κορμού της περσινής ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια βασισμένη σε μεγάλο βαθμό στην ίδια ομάδα που πέρσι το δεύτερο γύρο έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Με τη διαφορά πως φέτος Σκέμπρι, Ρούνιε, Γκουλόν είναι από την αρχή στο ρόστερ, ο Κιρμ, ο Ασσίς και ο Ποτέ θα κάνουν φουλ προετοιμασία και παίκτες όπως ο Παναγή, ο Οικονομίδης, ο Δημητρίου και ο Φυλακτού, ξεκινάνε με εντελώς διαφορετικούς ρόλους.

Αυτό το δεδομένο, είναι που καλείται η ΟΜΟΝΟΙΑ να εκμεταλλευτεί. Ότι η δουλειά που χρειάζεται για οικοδόμηση ομοιογένειας, είναι σαφώς λιγότερη από πέρσι. Φέτος προσθέτουμε σε όσα κτίσαμε κατά τη σαιζόν 2014-15. Και συνήθως στην Ευρώπη τα καταφέρνουν ακριβώς αυτές οι ομάδες.