Home TOP NEWS Οι προϋποθέσεις υπάρχουν…

Οι προϋποθέσεις υπάρχουν…

goulon-marios (Copy)


Παρότι ηχηρές μεταγραφές φέτος δεν έγιναν, υπάρχει στις τάξεις του κόσμου και της ομάδας συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εμφανιστεί καλύτερη με τη νέα χρονιά. Η πεποίθηση αυτή βασίζεται αφενός στη διατήρηση ενός καλού κορμού ποδοσφαιριστών και αφετέρου στο γεγονός πως σε ατομικό επίπεδο, δεν έχουμε δει το ταβάνι αρκετών ποδοσφαιριστών. Και το δεύτερο κομμάτι χρήζει εξήγησης.

Ο Κιρμ αποκτήθηκε 31 Αυγούστου, μετά από δυο μήνες αποχής, ο Ασσίς και ο Ποτέ έχασαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Γκουλόν και ο Σκέμπρι ήρθαν Δεκέμβριο, με τον πρώτο να κουβαλάει και τραυματισμό που τον άφησε πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Οικονομίδης, Φυλακτού, Δημητρίου και Παναγή έκαναν το ξεπέταγμα τους, φέτος όμως κουβαλάνε τις εμπειρίες μια χρονιάς και σίγουρα έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο Λομπιανίτσε λόγω γλώσσας είχε θέματα προσαρμογής, ενώ και αυτός ήρθε στην ομάδα μετά από αποχή. Τέλος ο Ρουσιάς, είδε τον προπονητή του να τον εμπιστεύεται και να ζητάει από τη διοίκηση να τον ανανεώσει. Φέτος θα κτυπήσει περισσότερα λεπτά.

Γενικώς οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Πρέπει όμως να τονιστεί πως όλα τα πιο πίσω είναι θεωρητικά. Το σημαντικό είναι με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο, οι παίκτες μας να εκμεταλλευτούν τις προϋποθέσεις.