Home TOP NEWS Ιδανική ευκαιρία για άνετη χρονιά

Ιδανική ευκαιρία για άνετη χρονιά

omo-dinamo-b4


Ο Αντρέ Σκέμπρι, στάθηκε στο γεγονός πως μέχρι τα πλέι οφ του Europa League, η ομάδα θα έχει δέσει και θα είναι έτοιμη να κτυπήσει το όνειρο. Πέραν του αγωνιστικού κομματιού, υπάρχει άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος να χαμογελάμε που ξεκινάμε από τον 1ο προκριματικό: 4 εντός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη.

Την περσινή χρονιά, με 3 παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να μαζέψει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Φέτος, αν κάνει το καθήκον της και περάσει τους πρώτους 3 γύρους στους οποίους θα είναι μάλλον “δυνατή”, θα δώσει άλλο ένα. Και με το μισθολόγιο να μειώνεται κατά 0,5 εκατομμύριο ευρώ και να κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 2 εκατομμύρια, γίνεται σαφές πως ακόμα κι αν δεν πετύχει το όνειρο η ομάδα μας, έχει την ευκαιρία τουλάχιστον να εξασφαλίσει πως η χρονιά θα κυλήσει χωρίς πολλά οικονομικά αχ και βαχ.

Για να τα καταφέρει βέβαια χρειάζονται δυο πράγματα. Το πρώτο, το έχουμε ήδη αναφέρει, να φτάσουμε μέχρι τα πλέι οφ. Το δεύτερο είναι να κρατήσει η διοίκηση το κόσμο κοντά και ζεστό με τις τιμές. Στους πρώτους δυο γύρους για παράδειγμα, θεωρούμε πως 15 ευρώ, είναι υπερ-αρκετά για εισιτήριο.