Home TOP NEWS Κατώτερη των περιστάσεων

Κατώτερη των περιστάσεων

OMONOIA2009 (4)


Στο Γιουρόπα Λιγκ, όπως είχε μετονομαστεί, αγωνίστηκε την περίοδο 2009-10 η ΟΜΟΝΟΙΑ. Απέκλεισε πολύ εύκολα τον πρώτο αντίπαλο που βρήκε μπροστά της, όμως στον επόμενο γύρο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Η ομάδα μας με δύο νίκες έβγαλε εκτός την Τόρσαβν από τα Νησιά Φερόε. Κόντρα στη Βασλούι όμως τα βρήκε σκούρα η ομάδα μας και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Οι Ρουμάνοι πήραν ισχυρό προβάδισμα στον πρώτο αγώνα, ενώ στον επαναληπτικό κατάφεραν να μην χάσουν στην έδρα μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ – Τόρσαβν (Β’ Προκριματικός γύρος – 1ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Στέφανος Κοτσώλης, Ντάβιντσον Μοράις, Ρασίντ Αλαμπί, Χρίστος Καρυπίδης, Πάμπλο Κάσερες, Νοέλ Κασέκε (63′ Δημήτρης Γραμμόζης), Χρίστος Πατσατζόγλου, Μπρούνο Αγκουιάρ, Δημήρης Χριστοφή (69′ Μιχάλης Κωνσταντίνου), Στάθης Αλωνεύτης, Ματσέι Ζουράφσκι (84′ Γιώργος Εφραίμ).

Γρήγορο προβάδισμα πήραν οι πράσινοι, με τον Καρυπίδη να σκοράρει στο 4′, ενώ μόλις στο 11 ο Πατσατζόγλου έκανε το 2-0. Τριάρα από το ημίχρονο πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, με το Ζουράφσκι να σκοράρει στο 33′. Το τελικό 4-0 έκανε το Εφραίμ στο 85′. Εύκολα έκανε τα πράγματα ενόψει του επαναληπτικού η ΟΜΟΝΟΙΑ, που είχε στο πλευρό της τις χιλιάδες οπαδούς της, με 12815 να είναι τα εισιτήρια που κόπηκαν.

Στιγμιότυπα από το πρώτο παιχνίδι:

OMONOIA2009 (1)

Τόρσαβν – ΟΜΟΝΟΙΑ (Β’ Προκριματικός γύρος – 2ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Στέφανος Κοτσώλης, Αλεξάντερ Πάντιτς, Ηλίας Χαραλάμπους, Τίμο Βέντζελ, Χρίστος Καρυπίδης, Νοέλ Κασέκε (68′ Γιώργος Παναγή), Άντον Ζλόγκαρ, Μπρούνο Αγκουιάρ, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Δημητρης Χριστοφή (60′ Τάσος Κυριάκος), Γιώργος Εφραίμ.

Ακόμη μια τεσσάρα πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ στον επαναληπτικό και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση. Χατ τρικ έκανε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου (27′, 65′, 78′), ενώ ένα τέρμα πέτυχε ο Βέντζελ με την συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου. Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Γέσπερσεν στο 56′.

OMONOIA2009 (2)

Βασλούι – ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ’ Προκριματικός γύρος – 1ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Στέφανος Κοτσώλης, Ντάβιντσον Μοράις, Ρασίντ Αλαμπί, Χρίστος Πατσατσόγλου, Ηλίας Χαραλάμπους, Άντον Ζλόγκαρ, Νοέλ Κασέκε (76′ Μιχάλης Κωνσταντίνου), Μπρούνο Αγκουιάρ, Δημήτρης Χριστοφή (66′ Γιώργος Εφραίμ), Στάθης Αλωνεύτης, Ματσέι Ζουράφσκι.

Όλα λάθος πήγαν στον πρώτο αγώνα στη Ρουμανία, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να χάνει 2-0. Δύο γκολ του Τεμπαντζέρα, ένα σε κάθε ημίχρονο ήταν αυτά που έκριναν τον αγώνα. Στο 20′ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 55′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και της ομάδας του. Η Βασλούι δεν πήρε τη νίκη γιατί ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από το τριφύλλι, αλλά ήταν ποιο ουσιαστική και φυσικά τυχερή, ειδικά στη φάση του πρώτου γκολ.

Τα γκολ του αγώνα:

OMONOIA2009 (3)

ΟΜΟΝΟΙΑ – Βασλούι (Γ’ Προκριματικός γύρος – 2ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Στέφανος Κοτσώλης, Ντάβιντσον Μοράις, Ρασίντ Αλαμπί, Τίμο Βέντζελ, Ηλίας Χαραλάμπους, Δημήτρης Γραμμόζης (57′ Τάσος Κυριάκος), Χρίστος Πατσατζόγλου (79′ Άντον Ζλόγκαρ), Μπρούνο Αγκουιάρ, Στάθης Αλωνεύτης (62′ Γιώργος Εφραίμ), Ματσέι Ζουράφσκι, Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Πάλεψε στον επαναληπτικό η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή. Ο πράσινος λαός έδωσε δυναμικό παρών, με 15547 εισιτήρια να κόβονται. Η ομάδα μας ήταν αυτή που καιγόταν για γκολ, όμως οι Ρουμάνοι πέτυχαν πρώτοι, με τον Γουέσλι να σκοράρει με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Άφησε κυριολεκτικά άφωνο τον Κοτσώλη στην εκτέλεση φάουλ. Το μόνο που κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν να ισοφαρίσει στο 84 με πέναλτι του Ζουράφσκι. Έτσι, γνώρισε τον αποκλεισμό η ΟΜΟΝΟΙΑ…

Τα γκολ της αναμέτρησης: