Home TOP NEWS Με τη νέα χρονιά θα έρθει και το… χατ-τρικ

Με τη νέα χρονιά θα έρθει και το… χατ-τρικ

pote-goal1


Έψαχνε καιρό η ΟΜΟΝΟΙΑ τον ποδοσφαιριστή που θα έχει το γκολ στο αίμα του και τελικά τον βρήκε. Ο Μίκαελ Ποτέ ήρθε στο τριφύλλι το καλοκαίρι του 2014 και λίγους μήνες μετά αντιληφθήκαμε ότι στο πρόσωπο του βρήκαμε τον επόμενο μεγάλο σκόρερ με την πράσινη φανέλα. Ο Αφρικανός επιθετικός μπήκε σχεδόν αμέσως στο κλίμα της ομάδας και το πρώτο γκολ δεν άργησε να έρθει. Έδειξε από την Ευρώπη πως θα ακολουθούσε μια χρονιά με πολλά γκολ, κάτι που έγινε. Ο Ποτέ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα και όλοι παραδέχθηκαν ότι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της χρονιάς.

Φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι 37 φορές σε όλες τις διοργανώσεις την περίοδο που ολοκληρώθηκε. Πέτυχε 19 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια ο Ποτέ, δύο στο Γιουρόπα Λιγκ και τα υπόλοιπα στο Πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι πως εάν δεν τραυματιζόταν και έμενε εκτός γηπέδων για ένα μήνα, ο αριθμός των τερμάτων του θα ήταν μεγαλύτερος! Όχι λόγω των χαμένων παιχνιδιών, αλλά επειδή ο τραυματισμός τον επηρέασε αρνητικά, όμως θα επιστρέψει δριμύτερος τη νέα χρονιά. Συνολικά, ο Ποτέ πέτυχε γκολ σε 12 αγώνες πρωταθλήματος, εκ των οποίων σε πέντε εις διπλούν. Κάτι που δεν κατάφερε ήταν να πετύχει χατ-τρικ και ελπίζουμε να… έρθει τη νέα χρονιά συνοδευόμενο με πολλά ακόμη γκολ!

sak-ermis8-pote

Πέτυχε αρκετά στη φετινή χρονιά ο Μίκαελ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Με τα γκολ του στο γήπεδο χάριζε νίκες στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κερδίζοντας έτσι μια θέση στις καρδιές των φίλων της ομάδας. Δεν είναι λίγες οι φορές που το όνομα του ακούστηκε ρυθμικά από τις κερκίδες αποθεώνοντας τον, με τον ίδιο να το λατρεύει αυτό και να παίρνει δύναμη. Πέρασε και δυσάρεστες στιγμές, που όμως τον έκαναν να πεισμώσει και να παρουσιαστεί πιο δυνατός!

pod-aek-omo-goal-pote