Home TOP NEWS Μεντί: «Θα προσαρμοστώ εύκολα στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Μεντί: «Θα προσαρμοστώ εύκολα στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

mendy


Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Τζάκσον Μεντί στο τριφύλλι, με το Σενεγαλέζο να είναι και επίσημα πράσινος. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τον αριθμό 76 για τη φανέλα του, ενώ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Η ανακοίνωση: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου διεθνούς Σενεγαλέζου αμυντικού, Τζάκσον Μεντί, ο οποίος είναι κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Τζάκσον Μεντί επέλεξε για αριθμό φανέλας το 76».

Οι πρώτες δηλώσεις του Τζάκσον Μεντί:

Στην πρώτη του τοποθέτηση ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Τζάκσον Μεντί επεσήμανε: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γνωστή ομάδα στην Ευρώπη, είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με υπέροχο κόσμο. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα. Νιώθω ότι ήρθα την κατάλληλη στιγμή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ένα σημαντικό βήμα για εμένα, το οποίο είχα ανάγκη”.

Ακολούθως, ο ποδοσφαιριστής είπε για την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα που θα συναντήσει:Σαν άνθρωπος δεν έχω πρόβλημα προσαρμογής σε νέο περιβάλλον και νέες συνθήκες. Θα προσαρμοστώ εύκολα και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα και νομίζω θα έχει αρκετά κοινά με αυτήν εδώ στην Κύπρο”.

Όσο για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και γενικά την ανάγκη που έχει να παίζει σε γεμάτα γήπεδα, είπε: “Έχω παρακολουθήσει αρκετά βίντεο στο You Tube και έχω εντυπωσιαστεί με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ανυπομονώ να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Σαν ποδοσφαιριστής έχω ανάγκη την παρουσία του κόσμου, καθώς μου δίνει επιπλέον δύναμη και με βοηθά να έχω ακόμη καλύτερη απόδοση στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να αγωνίζομαι σε άδεια γήπεδα”.

Ο Τζάκσον Μεντί δεν έκρυψε την επιθυμία του για να πάρει ξανά κλήση στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης: “Η πόρτα της εθνικής ομάδας ποτέ δεν έχει κλείσει. Εξαρτάται καθαρά από εμένα, το κατά πόσο θα κληθώ ξανά στην εθνική. Πιστεύω πως μέσα από την παρουσία μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ειδικά μέσα από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, υπάρχει η πιθανότητα να παίξω ξανά στην Εθνική. Είναι κάτι που το θέλω”.

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γνωστή στην Ευρώπη για τον κόσμο της. Είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί, θα πετύχουμε κάτι το πολύ καλό σε αυτήν τη σεζόν. Θέλω να κερδίσω πράγματα με την ΟΜΟΝΟΙΑ και νιώθω ότι θα έχουμε αρκετές επιτυχίες”.