Home TOP NEWS Μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν παράνομα το σήμα του ΑΣΟΛ

Μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν παράνομα το σήμα του ΑΣΟΛ

kaz-omo-ano-9-5-15-2


Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο μας, σε σχέση με τη χρησιμοποίηση του σήματος του συλλόγου. Αναλυτικά:

Το Σωματείο μας έχει διαπιστώσει πως, άτομα ή εταιρίες, διαθέτουν στην αγορά προϊόντα ή υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας το λογότυπο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, χωρίς να έχουν προχωρήσει σε σχετική συμφωνία με το Σωματείο μας. Το λογότυπο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι εγγεγραμμένο ως εμπορικό σήμα, ιδιοκτησίας του Σωματείου μας, σύμφωνα με τον περί Εμπορικών Σημάτων Νόμο, Κεφ. 268.

Ως εκ τούτου, η χρησιμοποίηση ή/και η εκμετάλλευση του εμπορικού σήματος του Σωματείου μας, χωρίς την άδεια από το ίδιο το Σωματείο, απαγορεύεται δια νόμου και επιτρέπεται μόνο κατόπιν σχετικής άδειας παραχωρηθείσας από το Σωματείο μας.

Όλοι όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιούν ή/και να εκμεταλλεύονται το εμπορικό σήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο του Τμήματος Μάρκετινγκ, κ. Γιώργο Χαλλουμή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Το Τμήμα Μάρκετινγκ του Σωματείου μας, σε συνεργασία με το Νομικό Τμήμα, αξιολογούν συνεχώς περιπτώσεις ατόμων ή εταιριών, που παράνομα εκμεταλλεύονται το εμπορικό σήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και λαμβάνουν όλα τα νόμιμα μέτρα προς διαφύλαξη των δικαιωμάτων του Σωματείου.

Προτρέπονται οι φίλοι της ομάδας που θα αντιληφθούν παράνομη χρήση του εμπορικού σήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως άμεσα ενημερώνουν σχετικά το Σωματείο μας ([email protected] ή τηλ. 77771948), προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα συμφέροντά του.

Πιο κάτω παραθέτουμε λίστα με τα προϊόντα που νόμιμα χρησιμοποιούν το εμπορικό σήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά από σχετική συμφωνία με το Σωματείο μας:

1. Μπύρα ΟΜΟΝΟΙΑ
2. Νερό ΟΜΟΝΟΙΑ
3. Καφές ΟΜΟΝΟΙΑ
4. ΟΜΟΝΟΙΑ Energy Drink
5. Επιλεγμένα προϊόντα κατασκευασμένα από πολυστερίνη
6. Επίσημα και εγκεκριμένα προϊόντα με το λογότυπο του σωματείου μας, τα οποία πωλούνται από την Green Boutique