Home TOP NEWS Ο Μάρκο θέλει, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται;

Ο Μάρκο θέλει, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται;

soares (3)


Θέλει να επιστρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μάρκο Σοάρες και δεν το κρύβει. Ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι έμεινε ελεύθερος εισπράττοντας γερή αποζημίωση από την “2η Αυγούστου” και φρόντισε να στείλει το μήνυμα στην Κύπρο και μάλιστα με δυο “αγγελιοφόρους”. Το ερώτημα είναι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αλλάξει τις μεταγραφικές της προτεραιότητες (αριστερό μπακ, επιτελικός, επιθετικός)0 για χάρη του Μάρκο.

Οι θέσεις που ιεραρχήθηκαν πιο ψηλά, είναι αυτές που φυσικά το τεχνικό τημ έκρινε πως χρειάζονται ενίσχυση. Ο Μάρκο είναι παικταράς, ικανός να κάνει τη διαφορά. Εκείνο που πρέπει να κρίνει το τεχνικό τημ, είναι πρώτον αν είναι στο ίδιο επίπεδο μετά το σοβαρό τραυματισμό του και δεύτερο, αν θα αλλάξει το σχεδιασμό του και θα αποκτήσει παίκτη σε μια θέση που δεν προγραμμάτιζε. Γιατί στα χαφ, ο Καϊάφας έχει Γκουλόν, Οικονομίδη. Φυλακτού, Μαργκάσα (δεδομένου ότι αποκτάται αριστερό μπακ ενδεκάδας) και από πίσω το Σαμμούτη.

Τα λεφτά από ότι λένε οι πληροφορίες δεν είναι θέμα, αφού ο Μάρκο μετά τον τραυματισμό γνωρίζει πως δεν μπορεί να απαιτήσει συμβόλαιο παρόμοιο με εκείνο που είχε στην πρώτη του θητεία στην ΟΜΟΝΟΙΑ