Home TOP NEWS Πολυτέλεια για οποιαδήποτε ομάδα

Πολυτέλεια για οποιαδήποτε ομάδα

giogio-fyla-marios


Σίγουρος για την αξία των Κύπριων συμπαικτών του δήλωσε ο Ιβάν Ρούνιε στη συνέντευξη που μας παραχώρησε, τονίζοντας παράλληλα πως αποτελούν μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα μας. Η σαιζόν είναι μεγάλη όπως μας είπε και ομάδες με ποιοτικούς γηγενείς, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αντέξουν στη φθορά των αγώνων.

Τουλάχιστον 5 νεαροί ποδοσφαιριστές, οι Οικονομίδης, Φυλακτού, Δημητρίου, Παναγή και Ρουσιάς, μπορούν μετά τη περίοδο που έχει ολοκληρωθεί να θεωρούνται “βασικά” στελέχη του ρόστερ. Μπορεί να μην ξεκινάνε ταυτόχρονα και οι πέντε, όταν όμως κληθούν να παίξουν, είναι σε θέση όχι μόνο να αντεπεξέλθουν αλλά και να κάνουν τη διαφορά. Περιμένουν κι άλλα παιδιά πίσω τους και προφανώς όσοι περισσότεροι τα καταφέρουν, τόσο το καλύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δείτε τι μας είπε ο Ρούνιε για τους συμπαίκτες του:

“Είναι σοβαρό πλεονέκτημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει αυτούς τους παίκτες. Είναι πολύ ταλαντούχοι και δεν ξέρω γιατί δεν έπαιρναν ευκαιρίες. Είδαμε πως ο τερματοφύλακας μας ο Παναγή, αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός στην Κύπρο. Νομίζω οι Κύπριοι της ομάδας μας απέδειξαν πως έχουν την ποιότητα, απλά χρειάζονται ευκαιρία να καθιερωθούν. Δεν έχω αμφιβολία για την αξία τους και θεωρώ πως με τη σαιζόν να είναι μεγάλη, είναι πολύ σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ που τους έχει.”