Home TOP NEWS Προανήγγειλε μεταγραφές

Προανήγγειλε μεταγραφές

KOS_9482


Προανήγγειλε μεταγραφές μέχρι την Παρασκευή, που θα ταξιδέψει για τη Βουλγαρία η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Συγκεκριμένα είπε πως πιστεύει τουλάχιστον μια ή δύο μεταγραφές θα ολοκληρωθούν. Μιλώντας στο Super Sport fm, ο Υπεύθυνος επικοινωνίας των πρασίνων μίλησε για προβλήματα που δημιουργούνται από τη διαρροή ονομάτων στη δημοσιότητα. Ακόμη, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο Σκάρα και το Σέρινταν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για έναρξη προετοιμασίας: «Από τη στιγμή που έπρεπε να ξεκινήσουμε νωρίς λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, θα πρέπει στις 2 Ιουλίου η ομάδα να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμη».

«Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε τον βασικό κορμό. Από τον Δεκέμβριο και μετά η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Γι’ αυτό και θέλαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό για να είναι πιο έτοιμη η ομάδα ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων».

«Θα φανεί στο γήπεδο, αν τίθεται ή όχι θέμα ομοιογένειας ή είναι καθαρά θέμα ετοιμότητας».

Για τους διεθνείς: «Ο χρόνος ξεκούρασης για τους διεθνείς ειδικά, ήταν ελάχιστος, ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα επηρεάσει. Ευχόμαστε να τους έχουμε όλους μαζί μας και υγιείς».

Για τα μεταγραφικά: «Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα κλείσουμε τουλάχιστον μια ή δυο μεταγραφές. Να έρθουν όσο το δυνατό πιο σύντομα για να εγκλιματιστούν πιο νωρίς».

«Θα γίνουν μεταγραφές για αριστερό μπακ, μέσο και επιθετικό. Ίσως και ενός τερματοφύλακα».

Για το Σέρινταν: «Ακόμη λίγες μέρες υπομονή για Σέρινταν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε την πρόταση της στον ποδοσφαιριστή και αναμένει, αλλά από την στιγμή που διαρρεύσει κάποιο όνομα γενικότερα, δημιουργούνται από το πουθενά διάφορα εμπόδια. Στόχος είναι να μην διαρρέουν ονόματα για να μην δημιουργούνται προβλήματα».

Υπάρχει θέμα εμπλοκής άλλων ομάδων στους μεταγραφικούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; «Δεν θα πω τίποτε περισσότερο… Πολλές φόρες είναι και τα παιγνίδια των μάνατζερ. Για να κλείσουν κάποιοι παίκτες πρέπει να μην βγαίνουν προς τα έξω τα ονόματα τους».

Για τον Σκαραμοτσίνο: «Δεν υπολογίζεται. Αυτή είναι η απόφαση δεν αλλάζει. Για όλα υπάρχουν λύσεις, έστω και αν έχει συμβόλαιο ο ποδοσφαιριστής».

Για το οικονομικό: «Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει κοντά, υπαρχει άμεση ανάγκη από ρευστότητα στη ΟΜΟΝΟΙΑ, ενόψει και των κριτηρίων Ιουνίου. Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει τα διαρκείας του».