Home TOP NEWS Προγραμματισμός πρωταθλητισμού, με προϋπολογισμό μεσαίου!

Προγραμματισμός πρωταθλητισμού, με προϋπολογισμό μεσαίου!

kaiafas6


Όσο παράδοξος και αντιφατικός κι αν φαντάζει ο τίτλος, αυτό προσπαθεί να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με το ήδη χαμηλό μισθολόγιο να μειώνεται περίπου 0,5 εκατομμύριο, το τεχνικό τημ ψάχνει να βρει τους παίκτες που θα κάνουν την ομάδα ισχυρότερη από πέρσι. Και η πραγματικότητα, είναι πως κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να δίνει την εντύπωση πως θα το καταφέρει.

Για να δημιουργηθεί πάντως αυτή η εντύπωση, έχουμε την άποψη πως το πιο σημαντικό ήταν η διατήρηση του κορμού. Δεν ψάχνει 14 και 15 παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά 5 και 6. Δίνεται έτσι η ευκαιρία στο τεχνικό τημ να συγκεντρωθεί και να περιμένει τις περιπτώσεις που πραγματικά θέλει να ενταχθούν στο ρόστερ. Εζέ και Μεντί ήταν η αρχή, έπεται συνέχεια.

Μιας και ανοίξαμε το θέμα πάντως, πρέπει όλοι να αντιληφθούμε κάποια δεδομένα. Συνήθως με τα ποσά που προσφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνουν παίκτες οι μεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος και όχι οι πρωταγωνίστριες. Αυτό αναγκάζει το τεχνικό τημ, να ψάχνει για όχι μόνο καλούς φτηνούς παίκτες, αλλά και που να διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δεν είναι κατάλληλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όποιος ξεχώρισε πέρσι σε μια μικρή ομάδα. Είναι κατάλληλος αν ξεχώρισε, αν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας κι αν διαθέτει το χαρακτήρα να αντέξει τη πίεση μεγάλης ομάδας.