Home TOP NEWS Πρόωρο αντίο…

Πρόωρο αντίο…

OMONOIA2013 (2)


Τον πρόωρο αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε την περίοδο 2013-14 η ομάδα μας. Κόντρα στη Ρουμάνικη Άστρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός διοργάνωσης. Για δεύτερη σερί χρονιά το τριφύλλι αγωνίζεται σε μόλις δύο παιχνίδια και αποχαιρετά την Ευρώπη. Ως αδύνατος αντίπαλος κληρώθηκε με την ομάδα μας η Άστρα, όμως στο γήπεδο αποδεικνύεται η δυνατότητα κάποιας ομάδας. Οι Ρουμάνοι εμφανίστηκαν περισσότερο αποφασισμένοι από εμάς και στο τέλος πανηγύρισαν την πρόκριση.

Άστρα Τζιούρτζιου – ΟΜΟΝΟΙΑ (Β’ Προκριματικός γύρος – 1ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ζοσέ Μορέιρα, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ρασίντ Αλαμπί, Λεάντρο Μαρκολίνι, Μάρκο Σοάρες, Νούνο Ασσίς (88′ Ρενάτο Μαργκάσα), Τόνι Τέιλορ (63′ Γιώργος Εφραίμ), Αντρέ Σκέμπρι (92′ Πλατινί), Ούκας Γκικίεβιτς.

Δεν έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον πρώτο αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως πήρε ισοπαλία 1-1 στη Ρουμανία και μαζί το μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Η Άστρα άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′ με τον Τέμπο και είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Στην επανάληψη ανέβασε κάπως ρυθμό η ομάδα μας και έφτασε στην ισοφάριση με τον Αντράντε στο 66, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στιγμιότυπα από τον πρώτο αγώνα: 

OMONOIA2013 (1)

ΟΜΟΝΟΙΑ – Άστρα Τζιούρτζιου (Β’ Προκριματικός γύρος – 2ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ζοσέ Μορέιρα, Χοσέ Θερβέρα (75′ Πλατινί), Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρασίντ Αλαμπί, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μάρκο Σοάρες, Λεάντρο Μαρκολίνι, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Τόνι Τέιλορ (46′ Γιώργος Εφραίμ), Ούκας Γκικίεβιτς.

Μέσα στο ΓΣΠ, όπου βρέθηκαν 18 χιλιάδες οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το τριφύλλι δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Οι Ρουμάνοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα, με τέρμα του Μπουντέσκου στο 39′. Στην επανάληψη τα έδωσα όλα η ομάδα μας με στόχο το γκολ της ισοφάρισης, που ήρθε στο 55′ με το Γκικίεβιτς. Λίγα λεπτά αργότερα, η Άστρα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λαμπάν, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Ο Μπουντέσκου στο 69′ έγραψε το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Πρόωρος αποκλεισμός από τη διοργάνωση για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού: