Home TOP NEWS Σεραφείμ: «Έχουμε μόνο μια ψήφο»

Σεραφείμ: «Έχουμε μόνο μια ψήφο»

serafeim (1)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μόνο μια ψήφο είπε ο Δώρος Σεραφείμ όταν ρωτήθηκε για τις εκλογές της ΚΟΠ. Μιλώντας στον «Πολίτη», ο πρόεδρος του σωματείου μας όσον αφορά αυτό το θέμα δήλωσε: «Εμείς ως ΟΜΟΝΟΙΑ έχουμε μόνο μία ψήφο και τίποτε περισσότερο. Από μόνοι μας δεν μπορούμε να εκλέξουμε πρόεδρο της αρεσκείας μας ή να αποτρέψουμε κάποιον για να αναλάβει την προεδρία της ομοσπονδίας. Εκείνοι όλοι που είχαν παράπονα και είχαν ταχθεί εναντίον του Κουτσοκούμνη τι λένε»;

Οι εκλογές στην ομοσπονδία πλησιάζουν και μέχρι στιγμής μόνο ο Κώστας Κουτσοκούμνης φέρεται να διεκδικεί (πάλι) την θέση του προέδρου. Είναι αρκετά πιθανόν όμως να προκύψει και άλλη υποψηφιότητα εκτός από τον νυν πρόεδρο για τις εκλογές στις 3 Αυγούστου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται εκεί τόσα χρόνια και καμία αλλαγή προς το καλύτερο δεν είδαμε ως ΟΜΟΝΟΙΑ, σε αντίθεση με άλλες ομάδες και ιδιαίτερα μιας που έχει συμφέρον να παραμείνει ο Κουτσοκούμνης στην προεδρία, δηλαδή ένας μεγαλομέτοχος της!

Από εκεί και πέρα, ο κ. Σεραφείμ είπε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια ψήφο, ε ναι είναι γνωστό αυτό, από μία όμως έχουν όλοι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως ως το μεγαλύτερο σωματείο του νησιού και με διαφορά το πιο αδικημένο από το 1953 που συμμετέχει στην ΚΟΠ πρέπει να πρωτοστατήσει για αλλαγές… Καλέστε κ. Σεραφείμ άλλα σωματεία σε συνάντηση, αυτά τα οποία λέτε ότι τάχθηκαν εναντίον του Κουτσοκούμνη έχοντας παράπονα. Θέλουμε αλλαγή στην ομοσπονδία και γενικά στο ποδόσφαιρο όμως δεν θα έρθει από μόνη της, κάντε και εσείς ως Διοίκηση κάτι!

Εμείς θα το πούμε και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όλοι ανεξαιρέτως οι Ομονοιάτες έχουν την ίδια άποψη. Η ψήφος που έχουμε δεν πρέπει με τίποτα να πάει στον Κώστα Κουτσοκούμνη, όπως και να εξελιχθεί η κατάσταση στις 3 Αυγούστου. Επειδή κάποιοι διαδίδουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψηφίσει Κουτσοκούμνη στις εκλογές, τους ενημερώνουμε όλους (μαζί και το ΔΣ που αποφασίζει για τη ψήφο) ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τον συγκεκριμένο άνθρωπο και είναι ντροπή όχι απλώς να πάρει ψήφο από εμάς αλλά ακόμη να ακούγεται τέτοια περίπτωση.