Home TOP NEWS Στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι

Στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι

OMONOIA2012 (1)


Με τον Ερυθρό Αστέρα κληρώθηκε αντίπαλος η ΟΜΟΝΟΙΑ την περίοδο 2012-13 για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι πράσινοι για δεύτερη φορά στην ιστορία τους κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την ιστορική ομάδα από τη Σερβία. Οι κόκκινοι από την άλλη μπήκαν στο κλαμπ των ομάδων που απέκλεισαν περισσότερες από μια φορές το τριφύλλι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, μετά από δύο στείρες αναμετρήσεις. Ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα μας αγωνίστηκε σε αυτή τη διαδικασία στην Ευρώπη.

Ερυθρός Αστέρας – ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ’ Προκριματικός γύρος – 1ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Τζόνι Λεόνι, Γιούβαλ Σπούγκιν, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Σάβο Παβίσεβιτς, Ντανιέλσον Φερέιρα, Μάρκο Σοάρες, Λεάντρο Μαρκολίνι, Νούνο Ασίς (69′ Μπρούνο Αγκουιάρ), Ρενάτο Μαρκάσα (78′ Φρέντι Ντο Σάντος), Δημήτρης Χριστοφή, Αντρέ Άλβες (89′ Ζοάο Άλβες).

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο Βελιγράδι, στον πρώτο αγώνα μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Μάρκο Βέσοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, χάνοντας έτσι τον επαναληπτικό.

Στιγμιότυπα του αγώνα στη Σερβία:

OMONOIA2012 (2)

ΟΜΟΝΟΙΑ – Ερυθρός Αστέρας (Γ’ Προκριματικός γύρος – 2ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Τζόνι Λεόνι, Σάβο Παβίσεβιτς, Ντάνιελσον Φερέιρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Γιούβαλ Σπούνγκιν, Ανδρέας Αβραάμ (83′ Αντρέ Άλβες), Νούνο Ασίς (73′ Μπρούνο Αγκουιάρ), Λεάντρο Μαρκολίνι (95′ Ρενάτο Μαργκάσα), Μάρκο Σοάρες, Φρέντι Ντο Σάντος, Δημήτρης Χριστοφή.

Όλα μηδέν και στον επαναληπτικό. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για να πετύχουν κάποιο γκολ, όμως καμία δεν τα κατάφερε στην κανονική διάρκεια και έτσι οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε κάτι, με τους παίκτες να είναι κουρασμένοι και να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις. Με το τελικό σφύριγμα ακολούθησαν τα πέναλτι, εκεί όπου ο Ερυθρός πανηγύρισε την πρόκριση. Το ζήσαμε και αυτό, τον πρώτο αποκλεισμό στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Ολόκληρη η διαδικασία των πέναλτι: