Home TOP NEWS “Ταιριάζει στα αγωνιστικά μας πλάνα”

“Ταιριάζει στα αγωνιστικά μας πλάνα”

dimitriou


Ο Ανδρέας Δημητρίου το πρωί της Τετάρτης σχολίασε την προσθήκη του Κίλιαν Σέρινταν στο τριφύλλι. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε στο Sport FM ότι ενδεχομένος να προκύψουν εξελίξεις στις επόμενες ημέρες.

«Χθες ο παίχτης ήρθε με τον εκπρόσωπο του, προσπαθώντας να το κρατήσουμε μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήρθαμε σε καταρχήν συμφωνία και αν όλα εξελιχθούν σήμερα ομαλά θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή», ανέφερε αρχικά για τον Ιρλανδό.

«Για μας δεν παίζει ρόλο σε ποια ομάδα αγωνιζόταν νωρίτερα ο ποδοσφαιριστής. Κρίθηκε από το τεχνικό επιτελείο ότι ταιριάζει στα αγωνιστικά μας πλάνα. Μπορεί με την προσωπικότητα του να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Έχει εμπειρίες παρά τα 26 χρόνια του και μπορεί να δώσει αξιόλογες επιλογές στην επιθετική γραμμή», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις, είπε: «Ενδεχομένως να προκύψουν εξελίξεις στις επόμενες μέρες. Έχουμε ήδη μια δυνατή ομάδα και ένα βασικό κορμό και αυτό μας κάνει πιο σίγουρους και δεν έχουμε την βιασύνη για να κάνουμε τις επιλογές μας. Ψάχνουμε τόσο για ποιότητα στις μεταγραφές όσο και για καλούς χαρακτήρες για να ταιριάξουν στο καλό κλίμα της ομάδας».