Home TOP NEWS Θέλουν να τελειώνουν με τους τρεις

Θέλουν να τελειώνουν με τους τρεις

Kaiafas  (17)


Αποφασισμένοι να τελειώσουν με το κυρίως κομμάτι του προγραμματισμού εμφανίζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Παρότι δεν βιάζονται, καθώς ο κορμός της ομάδας μένει ίδιος από πέρσι. προτιμούν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές των ξένων ποδοσφαιριστών αυτή τη βδομάδα και να ασχοληθούν με μεταγραφές, μόνο αν διαγνώσουν ανάγκη στη πορεία.

Για τη θέση του επιθετικού, τα δεδομένα είναι γνωστά. Ίσως μάλιστα ακόμα και σήμερα να κλείνει η τρύπα, αν ο Κίλιαν Σέρινταν απαντήσει καταφατικά στην οικονομική πρόταση που του έχει κατατεθεί. Κατά τα άλλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ κινείται για απόκτηση επιτελικού μέσου που θα δίνει ανάσες στον Ασσίς και αριστερού μπακ. Οι στόχοι έχουν εδώ και μέρες εντοπιστεί και οι συνομιλίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Αναμένεται να εντατικοποιηθούν για να υπάρξει κατάληξη πριν το τέλος της βδομάδας.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί, πως δεν θα γίνουν βεβιασμένες κινήσεις. Οι στόχοι τέθηκαν μετά από προσεκτική και ενδελεχή μελέτη. Αν δεν κλείσουν θετικά οι μεταγραφές, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα βιαστεί να αποκτήσει παίκτες, αλλά αρχίσει να δουλεύει στις εναλλακτικές.