Home TOP NEWS Τι κερδίζει με τον Κίλιαν

Τι κερδίζει με τον Κίλιαν

CillianSheridan (4)


Το σήριαλ του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Κίλιαν Σέρινταν θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα με το που θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα τεθεί αυτόματα στη διάθεση του Κώστα Καϊάφα. Ο κόουτς μαζί με το επιτελείο του έκριναν πως τα χαρακτηριστικά του Ιρλανδού ταιριάζουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ήθελαν πολύ το ποδοσφαιριστή.

Ποια είναι όμως τα στοιχεία που προσθέτει ο Σέρινταν; Καταρχάς όπως και ο παίκτης που θα αντικαταστήσει στο ρόστερ, δεν είχε ποτέ τη φήμη του μεγάλου γκολτζή. Είναι όμως ικανότατος με τη μπάλα στα πόδια και στον αέρα, ενώ παρά το ύψος του και βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μπορεί να δημιουργήσει χώρους για τους συμπαίκτες του, μπορεί να σπάσει και μπάλα. Τέλος είναι επιθετικός που αρχίζει την πίεση από ψηλά.

Μπορεί βέβαια Καϊάφας και Σεργίου να είδαν και κάτι περισσότερο όσον αφορά το πρωτάθλημα. Όταν πέρσι έφερναν τον Ποτέ, αμφισβητήθηκαν έντονα αλλά ήταν σίγουροι πως ο επιθετικός από το Μπενίν θα βάλει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Δικαιώθηκαν και ελπίζουν το ίδιο να γίνει και με το Κίλιαν.