Home TOP NEWS Το δύσκολο βράδυ στο Σάλτσμπουργκ

Το δύσκολο βράδυ στο Σάλτσμπουργκ

OMONOIA2011 (1)


Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Γιουρόπα Λιγκ περιόδου 2011-12. Μέσα στο ΓΣΠ η ομάδα μας πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης επί της Ντεν Χάαγκ και με μια “γλυκιά” ήττα στην Ολλανδία πήρε την πρόκριση. Μια γνώριμη της από την προηγούμενη χρονιά βρήκε στα πλέι οφ η ΟΜΟΝΟΙΑ και αποδείχτηκε κακός δαίμονας, αφού ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της. Μπορεί να κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι όμως στον επαναληπτικό γνώρισε τον πικρό αποκλεισμό.

ΟΜΟΝΟΙΑ – Ντεν Χάαγκ (Γ’ Προκριματκός γύρος – 1ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Γιούβαλ Σπούγκιν, Ανδρέας Αβραάμ, Ρασίντ Αλαμπί, Χρήστος Καρυπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Λεάντρο Μαρκολίνι, Βέρο Σάλατιτς, Δημήτρης Χριστοφή (Ντάβιντσον Μοράις), Άλεξ Ντα Σίλβα (Γιόζιπ Τάντιτς), Ερνάν Ρενχίφο (Μπρούνο Αγκουιάρ).

Τεράστια νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΓΣΠ (κόπηκαν 12346 εισιτήρια). Με το επιβλητικό 3-0 επικράτησε η ομάδα μας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Ολλανδία. Με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ντα Σίλβα στο 37′ άνοιξαν το σκορ οι πράσινοι και το δρόμο για τη μεγάλη νίκη. Στο 58′ ο Ρενχίφο με πολύ κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για να έρθει ο Δημήτρης Χριστοφή στο 77′ και να γράψει με μια μακρινή βολίδα το τελικό 3-0.

Τα γκολ της πράσινης νίκης:

OMONOIA2011 (2)

Ντεν Χάαγκ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ’ Προκριματκός γύρος – 2ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ρασίντ Αλαμπί, Ιάγο Μποουθόν, Ανδρέας Αβραάμ, Γιούβαλ Σπούνγκιν, Βέρο Σάλατιτς, Λεάντρο Μαρκολίνι, Γιώργος Εφραίμ (46′ Ρενάτο Μαργκάσα), Δημήτρης Χριστοφή (88′ Ντάβιντσον Μοράις), Άλεξ Ντα Σίλβα (79′ Νοέλ Κασέκε), Γιόζιπ Τάντιτς.

Γλυκιά ήττα δέχθηκε στη Χάγη η ομάδα μας. Οι Ολλανδοί ήταν δύσκολο να ανατρέψουν το 3-0 του πρώτου αγώνα και μάλιστα απέναντι στην πολύ καλά στημένη αμυντική γραμμή των πράσινων. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν τη νίκη με γκολ του Ντέραϊκ στο 53′, όμως γνώρισαν τον αποκλεισμό. Δίκαια πρόκριση για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που άντεξε το σφυροκόπημα της Ντεν Χάαγκ!

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

OMONOIA2011 (4)

ΟΜΟΝΟΙΑ – Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ (Πλέι οφ – 1ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Χήστος Καρυπιδης, Γιούβαλ Σπούνγκιν, Ανδρέας Αβραάμ, Σοφιάν Σερφά (70′ Ιάγο Μπουθόν), Γιώργος Εφραίμ, Λεάντρο Μαρκολίνι, Βέρο Σάλατιτς, Δημήτρης Χριστοφή (65′ Ρενάτο Μαργκάσα), Άλεξ Ντα Σίλβα (81′ Μπρούνο Αγκουιάρ), Φρέντι Ντο Σάντος.

Κόντρα στους ταύρους της Αυστρίας, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό την προηγούμενη χρονιά. Μέσα στο ΓΣΠ και με τους οπαδούς (11858 εισιτήρια κόπηκαν) της στο πλευρό της, η ομάδα μας πήρε, έστω και με στενό σκορ, το προβάδισμα. Βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού ο Άλαν στο 2′ πέτυχε το 0-1 για τη Σάλτσμπουργκ. Οι πράσινοι το ήθελαν πολύ και πάλεψαν για την ανατροπή, την οποία και πέτυχαν. Με δυνατό σουτ του Φρέντι εντός περιοχής στο 35′ η ομάδα μας έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Λεάντρο έγραψε το 2-1 με σουτ εκτός περιοχής. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, όμως το 2-1 άφησε μια ευχαρίστηση αφού αποτελούσε σημαντικό προβάδισμα για τον επαναληπτικό.

Τα γκολ του παιχνιδιού: 

OMONOIA2011 (3)

Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Πλέι οφ – 2ος αγώνας)

Η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Αντώνης Γιωργαλλίδης,  Γιούβαλ Σπούνγκιν, Χρήστος Καρυπίδης, Ιάγο Μπουθόν, Ανδρέας Αβραάμ, Άλεξ Ντα Σίλβα (68′ Ρενάτο Μαργκάσα), Νοέλ Κασέκε, Βέρο Σάλατιτς (86′ Ερνάν Ρενχίφο), Λεάντρο Μαρκολίνι (79′ Κωνσταντίνος Μακρίδης) Δημήτρης Χριστοφή, Φρέντι Ντο Σάντος.

Κρατούσε καλά στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν άφησε τη Σάλτσμπουργκ να πάρει προβάδισμα. Το 0-0 με το οποίο πήγε στα αποδυτήρια η ομάδα μας της έδινε και την πρόκρισης. Στην επανάληψη όμως, με ένα γκολ του Χίντερεγκερ στο 51′ όλα άλλαξαν. Οι πράσινοι ήταν αυτοί που ήθελαν γκολ πρόκρισης, όμως δεν ήρθε ποτέ… Στο 71′ είχαν μείνει με 10 παίκτες και οι δύο ομάδες, με τον Αβραάμ να δέχεται την κόκκινη κάρτα από πλευράς πράσινων. Γνώρισε τον αποκλεισμό η ΟΜΟΝΟΙΑ, το δεύτερο σε ένα χρόνο μέσα στο ίδιο γήπεδο!

Το γκολ που δέχθηκε και με το οποίο αποκλείστηκε η ομάδα μας: