Home TOP NEWS Βρέθηκαν ξανά στο ΓΣΠ (pics)

Βρέθηκαν ξανά στο ΓΣΠ (pics)

ethniki-6-6-15 (2)


Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άρχισαν σήμερα την προετοιμασία τους με την Εθνική ομάδα της Κύπρου. Οι Γιωργαλλίδης, Παναγή, Οικονομίδης και Ρουσιάς, βρέθηκαν ξανά στο ΓΣΠ και άρχισαν και πάλι τις προπονήσεις. Οι παίκτες μας ξεκουράστηκαν για ένα 10ήμερα και πάλι μπήκαν σε ρυθμούς προπονήσεων.

Στην προπόνηση του Σαββάτου έδωσαν το παρών τους οι 21 από τους 23 ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί αφού οι Χριστοφή και Ντόσσα Τζούνιορ έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και θα ενσωματωθούν με την Εθνική τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη.

Η Εθνική θα παραμείνει σε αθλητικό κέντρο της Βαρκελώνης μέχρι την Πέμπτη 11 Ιουνίου οπόταν και θα αναχωρήσει οδικώς για την Ανδόρα για τον αγώνα της Παρασκευής.

Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Πάμπου Χριστοδούλου για τον αγώνα με την Ανδόρα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντρε Νέγκρι, Τζέισον Δημητρίου, Χάρης Κυριάκου, Βαλεντίνος Σιέλης, Ντόσσα Τζούνιορ, Ηλίας Χαραλάμπους, Μάριος Αντωνιάδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Νικολάου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Μακρίδης , Γρηγόρης Κάστανος, Βίνσεντ Λαμπάν, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Νέστωρ Μυτίδης, Γιώργος Εφραίμ, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρέας Μακρής, Γιώργος Κολοκούδιας και Ονησίφορος Ρουσιάς.